Så ser Kylie Jenner ut utan peruk – visar sitt naturliga hår

Kylie jenner utan peruk
Kylie Jenner har ständigt nya frisyrer och peruker.
Nu visar hon upp sitt riktiga hår – något hon inte har gjort sedan 2017.
Annons

Kylie Jenner, 22 är den yngsta av syskonen Kardashian. Hon började sin karriär när hon redan som 10-åring syntes på tv i det som idag blivit det omåttligt populära programmet Familjen Kardashian.

Idag har hon över 150 miljoner följare på Instagram och har blivit en av världens yngsta dollarmiljardär genom tiderna. Större delen av sin förmögenhet har hon tjänat ihop genom sitt eget sminkmärke Kylie Cosmetics som idag har blivit till ett imperium.

Kylie Jenner utan peruk

En stor anledning till företagets succé är att Kylie redan innan hon startade det var en stilikon för många. Allt började med hennes olika frisyrer, och varje gång hon bytte hårfärg eller frisyr så startades en ny trend världen över. Hon har haft blått, rosa, gult, lila, grönt, blont och svart hår i alla möjliga olika former, och för det mesta är det olika typer av peruker eller löshår.

Annons
Annons

Nu har Kylie Jenner dock valt att visa upp sitt naturliga hår för sina 150 miljoner följare. I en story på sin Instagram syns hon pilla sig i håret som räcker henne strax nedanför axlarna.

Har inte haft så här långt hår sedan jag var 15”, skriver hon enligt People.

Annons

Enligt tidningen ska senaste gången hon visade sitt naturliga hår ha varit 2017 och då hade hon en betydligt kortare frisyr. Hennes naturliga hårfärg är dock svart och ska vara den som syns i den nya Instagram storyn.

Kylie jenner

Sålde Kylie Cosmetics

Kylie Jenner startade sitt sminkbolag 2015, och då hade hon ett startkapital på 2,4 miljoner svenska kronor. Pengarna hade hon tjänat in på olika modelljobb, och för summan lyckades hon producera 15 000 läppstift som hon sedan sålde för knappt 300 kronor styck via internet.

Annons

Sedan dess har bolaget vuxit i rasande fart, och i dag finns Kylie Cosmetics representerat i över 1 000 butiker enbart i USA.

Nu har dock Kylie Jenner valt att sälja av stora delar av sitt företag till sminkmärket Coty för cirka 5,6 miljarder kronor enligt LA Times.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…