Så många miljoner spenderar Kylie Jenner på säkerhet

Kylie Jenner och dottern Stormi Webster
Caitlyn Jenner avslöjar nu hur mycket pengar Kylie Jenner lägger på säkerhet varje månad.
Och det är ett mångmiljonbelopp som stjärnan spenderar för att skydda sig och sin dotter Stormi.
Annons

Kylie Jenner, 22 är den yngsta av syskonen Kardashian. Hon började sin karriär när hon redan som 10-åring syntes i familjens egna realityserie Familjen Kardashian.

Idag har hon över 150 miljoner följare på Instagram och blev nyligen utsett till den yngsta dollarmiljardär genom tiderna av tidningen Forbes. Större delen av sin förmögenhet har hon tjänat ihop genom sitt eget sminkmärke Kylie Cosmetics som idag har blivit till ett skönhetsimperium. Hon har även startat hudvårdsmärket Kylie Skin som även det på kort tid hunnit växa till sig rejält.

Kylie Jenner startade Kylie Cosmetics

Kylie Jenner startade sitt sminkbolag 2015, och då hade hon ett startkapital på 2,4 miljoner svenska kronor. Pengarna hade hon tjänat in på olika modelljobb, och för summan lyckades hon producera 15 000 läppstift som hon sedan sålde för knappt 300 kronor styck via internet.

Annons
Annons

Sedan dess har bolaget vuxit i rasande fart, och i dag finns Kylie Cosmetics representerat i över 1 000 butiker enbart i USA. När hon nyligen sålde 51 procent av företaget fick hon hela 5,6 miljarder kronor enligt LA Times.

Annons

Så mycket spenderar Kylie på säkerthet

Hennes pappa, Caitlyn Jenner, är just nu med i dokusåpan I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here, ett program där ett antal kändisar lever i djungeln och ska klara av olika uppdrag. Där har hon redan hunnit med att avslöja en hel del om familjen Kardahisan för de andra deltagarna, och i ett program som släpptes tidigare i veckan berättade hon att en stor del av Kylies inkomst går åt till säkerhet för henne och hennes dotter Stormi, 1.

– Kylie lägger allt från 300 000 till 400 000 dollar i månaden. En stor mängd pengar, säger Caitlyn.

Annons

Det motsvarar cirka tre till fyra miljoner svenska kronor varje månad. Trots att Caitlyn är ledsen över att hennes barn behöver den typen av säkerhet så är hon trygg i att Kylie Jenner ändå har funnit sig i det och inte verkar besväras av situationen.

– De är vana vid det. Det har haft det så i en evighet. De gillar sina säkerhetsvakter, säger Caitlyn Jenner.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…