Nick Carter pappa till en dotter – ska heta Saoirse Reign

Nick Carter pappa till en dotter – ska heta Saoirse Reign
Backstreet boys-stjärnan Nick Carter har blivit pappa igen.
Under onsdagen födde hustrun Lauren Kitt Carter en liten flicka.
Och nu avslöjar Nick Carter att hon delvis ska heta samma namn som 3-åriga sonen.
Annons

Backstreet boys-stjärnan Nick Carter, 39, och hustrun Lauren Kitt Carter kan nu titulera sig tvåbarnsföräldrar!

I början av veckan födde Lauren en liten flicka och Nick Carter jublade högt på sina sociala medier och delade med sig av en bild på dotterns minimala hand.

Annons

”Pappas lilla flicka”, skrev han till bilden.

Sedan tidigare har paret 3-årige sonen Odin och de har länge varit öppna med att de vill att familjen ska utökas med fler barn. Men så sent som förra året drabbades Lauren Kitt Carter av ett sent missfall i sjätte månaden.

Annons

”Gud ge oss styrka under den här tiden. Jag såg verkligen fram emot att träffa henne om tre månader. Jag är förkrossad”, skrev Nick Carter då.

I maj kunde de dock avslöja att de än en gång var gravida, och i samband med förlossningen i veckan delade Nick Carter med sig om att de fått reda på nyheten när han fyllde år den 28 januari.

Det ska Nick Carters dotter heta

”Till mig otroligt starka hustru…. i två år har jag sett dig gå igenom de svåraste sakerna en man någonsin kan bevittna. Att gå igenom topparna och dalarna under graviditet och hoppas att vi kanske, med lite hjälp ovanifrån, kunde nå den här stunden. Jag kommer aldrig glömma när du frågade mig vad jag ville ha i födelsedagspresent, jag sa ingenting. Men djupt inom mig visste jag vad jag verkligen ville ha. Så den 28 januari 2019 när jag gick ut från badrummet med det positiva testet visste jag att Saoirse skulle komma tillbaka till oss”, skriver han.

Annons

Saoirse är namnet som han avslöjar att flickan ska heta. Dessutom kommer hon att dela mellannamn med sin storebror, då de båda fått namnet Reign.

”Jag vill tacka dig för att du gav mig livet, kärleken och familjen jag alltid önskat mig. Du är en sann krigare och jag älskar dig”, avslutar Nick Carter sitt inlägg på Instagram.

Annons

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…