Kylie Jenners stora livsomställning efter otrohetsskandalen

Kylie jenners livsförändring ortohetsdramat
Efter att otrohetsskandalen mellan Tristan Thompson och Jordyn Woods uppdagades har Khloé Kardashians lillasyster Kylie Jenners liv förändrats.
Annons

Det var under våren 2018 som det uppdagades att realitystjärnan Khloé Kardashians, 35, pojkvän Tristan Thompson, 28, varit otrogen mot henne – vilket kom fram bara veckor innan Khloé skulle föda parets första gemensamma barn True.

Annons

Keeping up with the Kardashians-stjärnan tog då tillbaka Tristan och de kunde påbörja familjelivet ihop.

Men så i början av året kom nästa skandal. Tristan Thompson ska nämligen ha varit otrogen igen – den här gången med 21-åriga Jordyn Woods. Innan skandalen var Jordyn en nära vän till familjen Kardashian och bästa vän med den yngsta systern Kylie Jenner, 21.

Annons

Förr brukade Kylie och Jordyn umgås hela tiden. Jordyn brukade ofta följa med Kylie och hennes pojkvän, rapparen Travis Scott, 28, och deras ettåriga dotter Stormi på olika semestrar. Men efter otrohetsdramat har inget varit sig likt mellan de forna bästa vännerna.

Att förlora Jordyn som bästa vän, har istället gjort att Kylie fokuserar på andra vänskaper.

Umgås med Sofia Richie

Nyligen åkte Kylie med sitt kompisgäng till Turks- och Caicosöarna i Västindien för att fira och promota lansering av sommarens nya kroppsvårdsprodukter från hennes företag Kylie skin.

Annons

Den 21-åriga stjärnan bor i en privat villa tillsammans med Sofia Richie, 20, som är tillsammans med Kylies storasyster Kourtney Kardashians, 40, ex Scott Disick, 36,

Med på resan är också makeup-artisten Ariel Tejada, 24, assistenten Victoria Villarroel, 26, och Kylies lilla dotter Stormi, 1.

– Det är bara tjejer och Kylies nära vänner. Hon bjöd in Sofia för att hon tycker att hon är väldigt gullig. Kylie kommer bra överens med henne. Hela familjen har accepterat Sofia, säger en källa till People.

Enligt uppgifter kan anledningen till att det var just det här tjejgänget som var med på resan ha att göra med den förlorade vänskapen med Jordyn.

Annons

– Hur sorglig Jordyn-situationen än har varit för Kylie, har hon också tvingats skapa nya vänskaper. Några av tjejerna på hennes resa var mer bara bekantskaper förut, men nu är de väldigt goda vänner, säger en källa till People.

Den nya Jordyn Woods

Redan i mars när otrohetsskandalen blev känd ska Kylie enligt uppgifter till People ha försökt att hitta nya vänner.

– Hon har socialiserar sig mer och försöker hitta en större grupp av vänner som hon kan vara nära. Efter Jordyn-dramat har hon insett att det inte är den bästa idén att bara förlita sig på en vän, sa en källa i mars.

Annons

En som verkar ha hoppat in i Jordyns ställe är modellen Anastasia “Stassie” Karanikolaou, 22. Modellen har funnits i Kylies vänskapskretsar i flera år, men på den senaste tiden har hon synts mer på Kylie Jenners sociala medier. I ett inlägg ska Kylie till och med ha kallat Stassie för hennes tvilling.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…