Kylie Jenners egna ord – efter akuta insjuknandet

Kylie Jenners egna ord om akuta insjuknandet.
Under torsdagen tvingades Kylie Jenner söka akut vård på sjukhus då hon blivit allvarligt sjuk.
Nu meddelar Familjen Kardashian-stjärnan att hon är på benen igen.
– Jag mår mycket bättre, säger hon i en video på Instagram story.
Annons

Det var under torsdagen som det blev känt att Kylie Jenner, 22, blivit allvarligt sjuk och därför tvingats uppsöka vård. Detta var precis innan hennes planerade resa till modeveckan i Paris, där hon skulle närvara vid visningen av sin egen sminkkollektion som hon tagit fram i samarbete med det franska modehuset Balmain och deras creative director Olivier Rousteing, 34.

Strax innan avresan drabbades Kylie Jenner av en mystisk sjukdom, som tvingade henne att stanna hemma istället, rapporterade sajten TMZ. Under flera dagar ska hon ha lidit av influensaliknande symptom, som illamående och yrsel. Till slut blev tillståndet så illa att hon lades in på sjukhus i Los Angeles.

Annons
Annons

Enligt källor till sajten fick Kylie Jenner besök från pappa Caitlyn Jenner, 69, som tittade till henne på sjukhuset. Mamma Kris Jenner, 63, befann sig dock utomlands i jobbsyfte under tiden Kylie låg inlagd och kunde därför inte hälsa på sin sjuka dotter på sjukhuset.

Annons

Kylie Jenners första ord om insjuknandet

TMZ har skärmdumpat Kylie Jenners första ord om insjuknandet. I en lång text förklarade hon läget och beskrev samtidigt sin sorg över att behöva ställa in sin medverkan på modeveckan i Paris.

”Jag är jättesjuk och får inte resa. Jag är förkrossad över att missa showen, men jag vet att mitt fantastiska team och mina vänner som är i stan för eventet kommer hjälpa mig att vara där i tanken”, skrev hon i texten.

Annons

Men efter ett par kritiska dagar verkar det som att Kylie Jenner återigen är på benen. I en video på Instagram story ger hon en uppdatering om sitt hälsotillstånd och riktar ett stort tack till alla som hört av sig med krya på dig-hälsningar.

– Jag vill bara säga tack så jättemycket för alla krya på dig-önskningar. Tack till mina vänner, mina följare, jag uppskattar det verkligen. Jag mår mycket bättre, säger hon.

FOTO: TT/Broadimage/Shutterstock, TT/ROSS/BACKGRID UK EXCLUSIVE

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…