Kylie Jenner allvarligt sjuk – vårdas på sjukhus

Kylie Jenner akut till sjukhus
Kylie Jenner skulle ha medverkat vid modeveckan i Paris då hennes sminksamarbete med Balmain skulle visas.
Men på grund av en mystisk sjukdom tvingades hon ställa in – och har nu lagts in på sjukhus.
”Det krossar Kris hjärta”, säger en källa.
Annons

Den yngsta medlemmen i realityserien Familjen Kardashian, Kylie Jenner, 22, har länge sett fram emot att åka till modeveckan i Paris. Där skulle hon närvara vid visningen av sin egen sminkkollektion som hon tagit fram i samarbete med det franska modehuset Balmain och deras creative director – och Kylies vän – Olivier Rousteing.

Men efter att ha drabbats av sjukdom tvingas Kylie Jenner stanna hemma från Paris. Instagram-profilen har under flera dagar lidit av influensaliknande symptom, mått illa och varit yr. Sjukdomen har varit så allvarlig att hon nu lagts in på sjukhus i Los Angeles, skriver TMZ.

Annons
Annons

Under söndagen skulle Kylie Jenner dessutom ha varit på Emmy-galan. Där skulle hon ha varit prisutdelare tillsammans med sina systrar Kim Kardashian, 38, och Kendall Jenner, 23. På grund av sin hälsa blev hon tvungen att ställa in sin medverkan.

Beskyddande mamma

Kylie Jenners sminkkollektion är planerad att släppas under modeveckan i Paris under fredagen. Hennes mamma Kris Jenner, 63, är redan på plats i Paris då hon hade planerat att se dotterns visning. Till hennes stora lättnad är Kylies andra förälder, Caitlyn Jenner, 69, fortfarande i USA och kan ta hand om Kylie på sjukhuset.

Annons

– Kris har alltid varit väldigt beskyddande om sina barn och speciellt om minstingen, Kylie. Det krossar Kris hjärta att hon inte kan vara där vid hennes sida, men hon vet att Caitlyn är fullt kapabel och gör ett jättebra jobb med att ta hand om deras dotter, säger en källa till Hollywood Life.

Kris ville flyga hem omedelbart när hon fick höra om Kylies sjukdom. Men efter Kylies försäkran om att hon klarade sig själv har Kris valt att stanna i Paris. Enligt uppgift ska Kylie ha bett sin mamma att hålla ett vakande öga över hur samarbetet med Balmain fungerar.

– Det är en hemsk situation, ingen vill att ens barn ska hamna på sjukhus, men guldkanten är att åtminstone Caitlyn var hemma för att se till Kylie, säger källan.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…