Kritikstormen mot Kylie Jenner efter videon

Kritikstorm mot Kylie Jenner
Kylie Jenner har hamnat i blåsväder.
Under en biltur filmade realitystjärnan sig själv och la ut på Instagram story.
En handling som fått Kylies fans att rasa.
Annons

Med 150 miljoner följare på Instagram är det många som följer Kylie Jenners liv. På sina sociala medier visar 22-åringen ofta upp bilder på dottern Stormi, produkter från sitt egna sminkmärke Kylie Cosmetics och en mängd foton på sig själv.

Annons

Förutom sina sociala medier visar Kylie Jenner även upp sin vardag i realityserien Familjen Kardashian där tittarna också kan följa systrarna Kim Kardashian, 39, Khloé Kardashian, 35, Kourtney Kardashian, 40, Kendall Jenner, 24, och mamma Kris Jenner, 64.

Annons

I dagarna fyllde mamma Kris år vilket självklart firades av döttrarna i Kardashian/Jenner-klanen och de alla delade flitigt med sig av bilder och videos från dagens storslagna firande. Men inför firandet la Kylie upp en rad videos på sig själv under en biltur – vilket har fått stjärnans fans att ryta ifrån rejält.

Följarna rasar efter Kylies beteende

På klippen som Kylie Jenner publicerade på Instagram story filmar stjärnan sig själv medan hon kör och mimar med i låtar – ett beteendet som får hård kritik.

”Varför filmar alltid Kylie Jenner sig själv när hon kör? Tror hon genuint att det får henne att se cool ut, för allt jag ser är en omogen tjej som inte har någon hänsyn för människorna hon utsätter för fara”, skriver en följare på twitter vilket TeenVogue rapporterat om.

Annons

”Kylie Jenner som spelar in och postar Instagram-videos medan hon kör ger absolut ett bra inflytande…”, skriver en annan ironiskt och fortsätter:

”Kom igen tjejen. Du har en stor publik…”

Kylie Jenner i bilen
Kylie Jenner filmade sig själv medan hon körde bil.

Det här är inte första gången Kylie Jenner filmar medan hon kör och lägger upp det på sina sociala medier. Förutom att många av stjärnans fans ryter ifrån efter Kylies upprepande beteende är det dessutom olagligt att hålla på med mobilen under körning i Kalifornien, där Kylie bor. Vilket en annan följare påpekar:

Annons

”Människor verkar ignorera hur mycket Kylie Jenner håller på med sin mobil medan hon kör? Vi agerar som att det inte är olagligt och inte orsakar hemska olyckor?”

FOTO: TT/Jeffrey Mayer, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…