Jennifer Anistons nya erkännande om kärlekslivet

Jennifer Anistons nya erkännande om kärlekslivet
I februari 2018 meddelade Jennifer Aniston och Justin Theroux att de separerat efter drygt två år som gifta.
Sedan dess har ingen ny kärlek presenterats i Jennifers liv.
Men nu ger skådespelaren ett nytt besked om sitt kärleksliv.
– Hatar det, berättar hon.
Annons

Skådespelaren Jennifer Aniston, 50, slog igenom med buller och båg när hon spelade en av de sex vännerna i den populära serien Vänner mellan 1994 och 2004. Efter att serien lades ner har Jennifer spelat roller i flera storfilmer, som …och så kom Polly, Marley & Jag och nu senast i Netflix-filmen Murder Mystery.

2000 gifte sig Jennifer Aniston med Brad Pitt, 55. Detta efter att de två skådespelarna dejtat i två år. Men fem år efter giftermålet fick kärlekssagan ett drastiskt slut när Brad lämnande Jennifer. Tätt inpå började han då dejta Angelina Jolie, 44, efter att de spelat mot varandra i filmen Mr & Mrs Smith.

Annons
Annons

Sex år efter skilsmässan från Brad Pitt hittade Jennifer Aniston kärleken på nytt. Då i skådespelaren Justin Theroux, 48. Paret gifte sig 2015 men i början av 2018 slog nyheten att de separerat ner som en bomb i nöjesvärlden. Tiden efter skilsmässan präglades sedan av konflikter trots att både Jennifer och Justin uttryckt att de ville fortsätta hålla god kontakt.

Beskedet om kärlekslivet

Efter Jennifers skilsmässa från Justin har det ryktas om att Vänner-skådespelaren återigen dejtat men ingen ny kärlek har blivit officiell. Men i dagarna gästade Jennifer Howard Sterns, 65, radioprogram på den amerikanska kanalen SiriusXM och gav där ett nytt besked om sitt kärleksliv, vilket Hollywoodlife rapporterat om.

Annons

På frågan ifall Jennifer njuter av att vara singel svarar hon med ett självklart ja. Och hon är heller inte intresserad av att bli ihopmatchad med någon för att gå på dejt, som programledaren Howard erbjuder sig att fixa.

– Inte just nu. Lyssna, jag gillar helt enkelt inte att bli ihopmatchad med någon, jag gillar det inte. Jag hatar det, förklarar Jennifer Aniston ärligt i radioprogrammet.

Jennifer berättar vidare att hon just nu fokuserar på karriären och är fullt upptagen med jobb.

Kommenterar återförening av Vänner

Programledaren Howard Sterns passar även på att fråga Jennifer ifall det finns någon chans för en Vänner-återförening. Och hur mycket det i så fall skulle kosta – skådespelarna drog nämligen in en miljon dollar var under seriens sista år.

Annons

– Inte mycket. Jag tror ärligt talat att vi hade älskat det, svarar Jennifer.

Men innan fansen hinner få upp sina förhoppningar är Jennifer snabb med att fortsätta på ämnet.

– Hur som helst, det finns en tanke om att ifall serien skulle göras igen så skulle den inte bli i närheten så bra som den var förut… det skulle bara förstöra, förklarar Jennifer Aniston.

FOTO: Jordan Strauss/TT, Bauer-Griffin/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…