Irina Shayks första ord efter separationen från Bradley Cooper

irina bryter tystanden om uppbrottet från Bradley cooper
Bradley Cooper och Irina Shayk separerade i början av juni. Nu talar modellen ut om sina känslor kring uppbrottet i Harpers Bazar.
Annons

Skådespelaren Bradley Cooper, 44, och sambon Irina Shayk, 33, började dejta 2015 och har under sina fyra år tillsammans hunnit få dottern Lea De Seine Shayk Cooper, 2, tillsammans. Men efter att romansrykten cirkulerat kring Bradley och artisten StefaniLady Gaga” Germanotta, 33, hela våren, på grund av att de gjorde dundersuccé i filmen A star is born, meddelade paret i början av juni att de gått skilda vägar.

Annons
Annons

Även om det inte låg någon sanning i romansryktena var de svåra för Irina att hantera. Redan då Bradley och Gaga uppträdde med låten Shallow från A star is born  på Oscarsgalan, verkade Irina minst sagt frustrerad där hon satt i publiken på grund av att det var så hett mellan dem på scenen. Enligt tidningen The Sun avföljde Irina Lady Gaga på Instagram efter galan. Detta eftersom hon var så trött på att se alla Gagas inlägg om hur mycket Bradley betyder för henne.

Själv har inte Irina sagt ett ord om separationen på en och en halv månad, men redan strax innan den blev officiell berättade en av hennes vänner i tidningen In Touch:

– De har ingen stabil grund att stå på. För att vara ärlig har de väldigt lite gemensamt, och relationen bygger främst på ömsesidig fysisk attraktion. Det är typ allt de har! Jag har varit med dem många gånger och noterat att de oftast knappt pratar med varandra.

Annons

Men i en ny intervju med modemagasinet Harpers Bazar väljer nu Irina att ta bladet från munnen och öppna upp om hur hon känner. Modellen berättar att hon förstår varför folk är intresserad av vad som hände i hennes och Bradleys relation:

– Det är så vi människor är. Det vi inte kan få vill vi ha. Det finns ett skynke där och man vill titta in bakom skynket. Jag antar att det handlar om nyfikenhet.

Vad Irina vill ha av nästa man

Irina är inte det minsta sugen på att berätta vad som gjorde att det tog slut med Bradley. Däremot berättar hon skämtsamt och med ett skratt vad hon vill ha av nästa man som uppvaktar henne:

Annons

– Varje gång någon skickar blommor till mig så tänker jag, skicka en tomatplanta istället.

Hon fortsätter med att förklara:

– Ingen skickar brev till någon längre… Jag tycker att ska du bjuda ut någon på middag, så behöver du väl inte sms:a eller fråga via Instagram. Hur svårt ska det vara. Plocka för fan upp telefonen, ring och fråga: ”Vill du äta middag med mig?”

Annons

Det är handskrivna brev och långa romantiska telefonsamtal som gäller, inte mejl, chattande eller tjatter med tokroliga emojis via sms eller messenger. Det låter däremot som att hon gärna kan tänka sig att stort fint traditionellt bröllop om en framtida drömprins går ner på knä och friar.

– Om jag tror på äktenskapet? Självfallet gör jag det. Jag är verkligen inte emot vackra bröllop, förklarar Irina.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…