Första bilden på Julia Roberts barn – på flera år

Julia Roberts barn
Hollywoodskådisen Julia Roberts är känd för att försöka hålla sin familj borta från rampljuset. Därför blev många förvånade av en ny bild som publicerats på sociala medier nyligen.
Annons

Superstjärnan Julia Roberts, 51, är känd världen över efter många år som framgångsrik skådespelerska. Hon fick sitt genombrott i filmen Pretty Woman 1990 och sedan dess har hon medverkat i flertalet storfilmer.

Annons

Men trots att hon är en av de största Hollywoodstjärnorna så har hon lyckats vara väldigt privat när det kommer till hennes familjeliv.

Julia gifte sig med filmskaparen Danny Moder, 50, 2002 och är fortfarande ett par, vilket är ett evighetslångt förhållande i Hollywood. Några år efter bröllopet fick Julia och Danny tvillingarna Hazel och Phinnaeus och 2007 kom sonen Henry till världen.

Annons

Det var livet som mamma till tre barn som fick Julia att dra ned på jobben som skådespelare. De senaste åren syns stjärnan inte till lika mycket på bioduken som hon gjorde för några år sedan.

Men redan innan barnen kom har Julia och Danny hållit låg profil och de syns sällan tillsammans i offentligheten. Samma sak har gällt sedan barnen kom till världen.

Tvillingarna är idag 14 år och det är knappt att Julia Roberts fans vet hur de ser ut eller har sett ut under uppväxten. Detta eftersom att skådespelerskan helt enkelt velat undvika rampljuset på sin familj.

Annons

”Den där fina mamman”

Sajten Hollywood life skriver att Julia inte ens hade något konto på sociala medier – förrän i juni förra året då hon öppnade ett Instgramkonto som är ytterst professionellt. I flödet finns bara bilder från hennes karriär och födelsedagshälsningar till hennes kändiskompisar.

Danny å andra sidan bjuder på lite mer privata bilder på sin Instagram. Men han delar oftast inte heller med sig av så många familjebilder på, så många fans som tappade hakan när han publicerade en ny bild nyligen – där hela familjen är samlad tillsammans.

”Den där fina mamman i mitten. Som vi älskar så mycket”, skriver Danny till bilden.

Annons

Bilden är tagen den 12 maj, på mors dag i USA. Det är en selfie på hela familjen som ser ut att vara tagen inne i en restaurang och alla barnen sitter tätt intill sin mamma och kramar om henne. Det är Danny som håller i kameran och lutar sig fram för att komma med på bilden.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…