Fansen rasar mot Kendall Jenner efter upptäckten i videon

Fansen rasar mot Kendall Jenner efter upptäckten i videon: ”Borde skämmas”
Kendal Jenners Bottle Cap Challenge-video fick inte riktigt de reaktioner hon hoppats på. Fansen rasar nu mot att hon inte är miljömedveten nog.
Annons

Den senaste tiden har sociala medier svämmat över av kändisar som utmanar varandra i en så kallad #BottleCapChallenge. Både Jason Statham, 51, Justin Bieber, 25,  Mariah Carey, 49, och Ellie Goulding, 32, har gett sig på utmaningen där en kork ska sparkas av från en flaska. Även Biebers hustru Hailey Bieber, 22, testade sin lycka och valde, då hon gjorde det för tre dagar sedan, samtidigt att utmana reality-profilen Kendall Jenner, 23.

Hailey gjorde en häftig variant där hon kör förbi flaskan på en fyrhjuling i slowmotion och sparkar av korken till flaskan. Något som så klart gav upphov glada hejarop på hennes Instagram.

Annons
Annons

”Det här är fantastiskt!”, skriver en följare.

”Det är så snyggt”, kommenterar en annan.

Kendall, som för tillfället befinner sig på solsemester på grekiska Mykonos, ville absolut inte vara sämre. Så hon kontrade dagen därpå med att lägga ut en ännu coolare video där hon på en vattenskoter kör förbi en flaska och sparkar av skruvkorken i slow motion.

Annons

Som ett direkt kaxigt svar taggade hon Hailey under videon och skrev:

”Du bad om det”

View this post on Instagram

you asked for it @haileybieber …

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Först gick det precis som Kendall hade tänkt sig. Massvis med kändisvänner och hela Kardashian-klanen, alla syskonen och även mamma Kris Jenner, 63, kom med glada peppande hurrarop. Sen var det någon som påpekade att Kendall borde tänka mer på miljön och snart rasade en storm av miljökritik från fansen i kommentarsfältet.

Annons

Man kanske skulle kunna tänka sig att de var upprörda över att Kendall körde en vattenskoter som drar bensin, släpper ut avgaser och föroreningar i vattnet, men det var  inte där skon klämde. Vad fansen var upprörda över var att hon sparkade ner den lilla skruvkorken i vattnet. Många skrev upprörda kommentarer om att Kendall skräpade ner genom att sparka ner den lilla kapsylen i vattnet bland vågorna på Mykonos.

”Du borde skämmas”, skriver en.

”Du vet att du kastade plast i havet”, skriver en annan.

”Havet är inte din jävla roliga plats bara. Det här var inte alls coolt”, skriver ännu en.

Kendalls svar på kritiken – förnekar nedskräpning

Även på Twitter är kritiken stor.

Annons

”Det enda jag kan se är en sköldpadda som dör på grund av plastkorken som nu ligger i havet. Tack Kendall!”, lyder en argsint tweet.

Ytterligare en person twittrar:

”Varför tror hon att det där är imponerande? Ok, ok. Hon fick uppmärksamheten hon ville ha och tydligen längtade efter. känner hon sig bättre nu? Till nästa gång: Gör något mer konstruktivt. Rädda planeten eller mätta några svältande barns magar istället.”

Kendall är inte den som låter sig utmålas som miljöbov hur som helst. Istället var hon snabb med att bedyra för sina följare att hon inte på något sätt vill vara en dålig förebild för andra unga människor. Tvärtom, förklarade hon snabbt i ett svar på Instagram, så hade hon faktiskt tagit upp korken ur vattnet efter att de stängt av kameran.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…