Här är nya bilderna på Beyoncés tvillingar Rumi och Sir

Beyoncés nya bilder på tvillingarna Rumi och Sir.
Beyoncé och Jay Z har varit väldigt noga med att hålla sina barn utanför rampljuset. Nu delar de nya bilder på tvillingarna Rumi och Sir – och fansen jublar.
Annons

Sedan världsartisterna Beyoncé Knowles-Carter, 37, och Shawn Corey ”Jay Z” Carter, 49, blev föräldrar har de varit väldigt sparsamma med att dela med sig av bilder på sina barn. Dottern Blue Ivy har endast fastnat på bild några enstaka gånger under sina sju år på jorden – och tvillingarna Rumi och Sir har knappt synts till alls.

När Rumi och Sir var en månad gamla delade en la Beyoncé ut en bild på Instagram där hon höll dem, men efter det fortsatte hon hålla dem undan rampljuset. Det dröjde ett helt år innan det återigen kom nya bilder på tvillingarna. Då på en storbildsskärm uppe på scenen under Beyoncés och Jay Z:s premiär av On the run-turnén. Synen fick fansen att jubla.

Annons

Sedan dess har tvillingarna endast fångats på bild ett fåtal gånger. Senast fansen fick en glimt av dem var när de var bebisar. Nu fyller de snart två år och fansen längtar och väntar efter att nya bilder ska släppas.

Annons

En intim inblick i Beyoncés liv

Och nu är väntan över. I den nya trailern till Netflix kommande dokumentär om Beyoncé – Homecoming: A film by Beyoncé – delar superstjärnan återigen med sig av sällsynta bilder på Rumi och Sir – och fansen älskar det.

I dokumentären släpper Beyoncé in oss i hennes värld på hennes villkor. Och vi kan inte bärga oss tills dokumentären släpps på Netflix den 17 april. Såhär skriver streamingtjänsten själva om filmen:

”Den här intima, djupgående skildringen av Beyoncés hyllade framträdande på Coachella 2018 visar den känslofyllda resan från kreativt koncept till historisk konsert”.

Se nya bilderna på Rumi och Sir här:

Annons

Se trailern till Homecoming: A film by Beyoncé här:

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…