Efter uppbrottet från Travis – Kylie Jenner uppges träffa Drake

Kylie Jenner kopplas ihop med Drake
I oktober kom beskedet att Kylie Jenner och Travis Scott gått skilda vägar efter två år tillsammans.
En månad efter uppbrottet kopplas nu realitystjärnan ihop med en annan – nämligen artisten Drake.
Annons

Realitystjärnan Kylie Jenner, 22, blev tillsammans med rapparen Travis Scott, 28, under 2017. Relationen blev snabbt seriös och kort efter att paret träffats blev Kylie gravid. Graviditeten hemlighölls och det var inte förrän parets dotter Stormi Webster fötts i februari 2018 som Kylie Jenner gick ut med nyheten.

Annons

I oktober började det ryktas om att Kylie och Travis gjort slut – och bara dagar efter bekräftade Kylie uppbrottet.

”Travis och jag är på god fot med varandra och vårt huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar.”, skrev Kylie på Twitter.

Annons

Återförenades för dotterns skull

Inför Halloween sågs Kylie Jenner och Travis Scott återförenas när de tillsammans åkte till en pumpafarm med dottern Stormi. Både Kylie och Travis uppdaterade sin Instagram med bilder och videos på dottern från farmen vilket fick fansen att förstå att de var där tillsammans. Spekulationerna om att föräldrarna åter var ett par gick varma men till The Hollywood Life berättade en källa att så inte var fallet.

Anledningen till återföreningen var helt enkelt för att de båda vill fortsätta skapa fina minnen för dottern Stormi.

– Kylie och Travis högsta prioritet är en hälsosam delad vårdnad för deras dotter Stormis skull, berättade källan och fortsatte:

– Kylie och Travis har inte hängt mer än de gjorde innan, de tillbringar tid ihop precis som de alltid har gjort trots uppbrottet. Kylie skulle aldrig hålla Stormi borta från hennes pappa och vet att det är så viktigt för Stormi att ha båda föräldrarna med sig i livet.

Annons

Kylie kopplas ihop med Drake

En månad efter uppbrottet mellan Kylie Jenner och Travis Scott har Kylie nu börjats koppla ihop med en annan – nämligen rapparen och artisten Drake, 33.

– Han och Kylie har nyligen tillbringat tid med varandra, berättar en källa för People och fortsätter:

– De har varit vänner länge och Drake står familjen väldigt nära.

Ytterligare en källa berättar att Kylie och Drake har tillbringat ”romantisk” tid tillsammans och många tror att det kan utvecklas till kärlek. Däremot säger flera källor till sajten att Kylie och Drake bara är vänner.

Annons

Men vänskapen ser ut att kunna utvecklas. En källa som står dem båda nära avslöjar nämligen till Hollywood Life att det finns en gnista mellan dem.

– Det är definitivt en pågående flört mellan Kylie och Drake, men det finns ingen officiell titel mellan dem i nuläget, säger källan och fortsätter:

– Kylie njuter av Drakes sällskap, hon tycker att han är rolig och attraktiv men där stannar det för tillfället. Det är alldeles för tidigt att sätta en etikett på vad som händer mellan dem och just nu njuter de bara av varandras sällskap.

Ryktena om en potentiell kärlekshistoria mellan realitystjärnan och rapparen kommer bara dagar efter att Kylie setts fira Drakes födelsedag och närvarat på hans Halloweenfest.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…