Criscilla Anderson drabbad av obotlig cancer

Criscilla Anderson har fått tjocktarmscancer
För ett drygt år sedan fick countrystjärnan Coffey Andersons hustru Criscilla reda på att hon drabbats av tjocktarmscancer.
Nu har den 39-åriga trebarnsmamman fått reda på att cancern spridit sig, och läkarna tror inte att det går att bota henne.
– Det krossade mig, jag har gråtit hela dagen för jag har tre barn, de behöver sin mamma, säger Criscilla med tårar i ögonen på sin Instagram. 
Annons

Den amerikanska countrystjärnan Coffey Anderson, 40, och hans hustru Criscilla, 39, hade ett drömliv framför sig med de tre barnen Ethan, 8, Emmarie, 6, och Everleigh, 2… men för ett år sedan slogs deras liv i spillror – Criscilla fick beskedet att hon drabbats av tjocktarmscancer.

Annons

För några veckor sedan kom läkarnas ofattbara diagnos – cancern har spridit sig så mycket att de inte tror att de kan bota Criscilla. Ett besked som berör tusentals fans och personer runt om i världen.

– Jag tror inte det är möjligt att bota. Det går att behandla, men inte att bota, berättade läkaren.

Ord som fick Criscilla att bryta ihop. Efteråt berättade hon på Instagram om det tuffa beskedet.

Annons

”De behöver sin mamma”

– Det krossade mig, jag har gråtit hela dagen för jag har tre barn, de behöver sin mamma, säger Criscilla med tårar i ögonen på sin Instagram.

Coffey och Criscilla Anderson har nu valt att berätta om sin kamp i en stor intervju med People.

View this post on Instagram

He made today so special. #thankful

A post shared by Criscilla💗 Anderson (@criscilla) on

Annons

De blev ett par redan för elva år sedan och träffades genom gemensamma vänner i kyrkan. Criscilla arbetade då som skådespelare, koreograf och dansare – samtidigt som Coffey var en uppskattad artist. Bara ett år senare gifte de sig, och idag har de tre barn tillsammans.

– När man säger att man kommer vara där för varandra i med- och motgång, genom sjukdom och hälsa, du måste mena det, säger Coffey nu och fortsätter:

– Det finns många stunder du aldrig kommer kunna förbereda dig på. Jag trodde aldrig att jag skulle behöva hjälpa Criscilla att borsta tänderna eller hjälpa henne till badrummet mitt i natten. Men vi är villiga att ställa upp så för varandra, båda ger 100 procent.

Criscillas första symtom på tjocktarmscancern

Trebarnsmamman började ana att allt inte stod rätt till i maj 2018 när hon föll ihop av smärtor i magen som kom från ingenstans. Samtidigt ignorerade hon hälsobekymren in i det sista.

Annons

– Som mamma känner du att du inte alltid har tid att hantera såna saker. Men det kom till en punkt då jag inte kunde blunda för det längre.

Criscilla fördes akut till sjukhus efter att ha fallit ihop under en jobbresa, men då fick hon bara antibiotika utskrivet och rekommenderas att söka upp sin läkare när hon kom hem.

Det hade gått så långt att Priscilla inte kunde göra sina behov på toaletten, och när hon väl kom till läkare för en mer ordentligt undersökning kunde läkarna inte göra en akut koloskopi. För i vägen fanns en stor tumör.

Kämpar för sina barn

Sedan cancerdiagnosen har Priscilla spenderat oräkneliga dagar på sjukhuset och genomgått operationer, men trots det har behandlingen inte gett den effekt både familjen och läkarna hoppats på.

Annons

– Cancern har spridit sig och börjat växa bak mot min rygg, säger Crisicilla.

Läkarna säger att de inte kan bota henne helt, däremot kommer hon nu att börja tre månaders intensiv kemoterapi – och förhoppningen är att få kontroll över sjukdomen.

– Mitt ultimata mål är att det inte ska vara kroniskt utan att vi hamnar i ett läge där jag kan botas. Det näst bästa, om det inte går, är att upprätthålla det som är och att det inte sprids mer, säger Criscilla.

Annons

Samtidigt försöker hon att fokusera på de tre barnen, det är de som ger henne styrkan att fortsätta sin kamp.

– När de lägger lägger huvudet på min axel känner jag mig så lycklig över att jag är deras mamma. När vi alla är tillsammans är allt okej, avslutar hon intervjun.

Criscilla har sedan ett drygt år delat med sig av sin kamp på Instagram och har idag närmare 40 000 följare som stöttar henne.

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…