Bachelorn akut till sjukhus under inspelningen: ”Fick stygn”

Bachelorn akut till sjukhus under inspelningen: ”Fick stygn”
Mitt under inspelningarna av den nya säsongen av amerikanska Bachelor råkade ungkarlen Peter Weber ut för en allvarlig olycka och fick akut uppsöka sjukhus.
Olyckan ledde till operation där bachelorn fick sys med 22 stygn – i ansiktet.
Annons

Piloten Peter Weber, 28, var en av deltagarna i årets säsong av amerikanska The Bachelorette där Hannah Brown, 25, sökte efter sin stora kärlek. Men Peter vann inte Hannahs hjärta utan blev bortvald som den tredje sista personen i säsongen.

I september blev det däremot klart att Peter Weber skulle ges en ny chans att hitta kärleken i tv när han blev utvald till att bli 2020 års amerikanska Bachelor.

Annons
Annons

– Jag är så tacksam just nu för att ha den här möjligheten framför mig, berättade Peter Weber i samband med att hans Bachelor-medverkan avslöjades och fortsatte:

– Jag känner mig väldigt emotionell just nu. Det här är galet. Det är livsomvälvande. Jag har på riktigt, i hela mitt liv, sett fram emot att hitta min tjej och den där första personen som jag inte kan vänta på att få tillbringa resten av mitt liv med… Jag har all tro i världen på att detta kan fungera för mig och jag vet att det kommer att göra det”.

Och nu är det nära! Inspelningarna av den 24:e säsongen av The Bachelor, med Peter Weber i spetsen, har i dagarna dragit igång på Costa Rica. Men en allvarlig olycka med ungkarlen höll på att stoppa hela produktionen.

Annons

Fick akut uppsöka sjukhus

Dagen innan de kärlekssökande tjejerna skulle anlända till Costa Rica var bachelorn ute på en golfrunda när han plötsligt skadades, vilket RadarOnline var först att rapportera om.

– Han skulle kliva in i golfbilen, men ramlade och skar upp ansiktet på två cocktailglas som han höll i, säger en källa till sajten.

Efter olyckan tvingades Peter Weber färdas i två timmar till ett sjukhus för att sedan genomgå en operation – där bachelorn enligt källan fick sys med 22 stygn i ansiktet.

Annons

Även Bachelor-programledaren Chris Harrison, 48, bekräftar olyckan för The Hollywood Reporter.

– Peter drabbades av en oförutsebar olycka. Han skar sig i ansiktet, fick stygn, men är 100 procent okej och produktionen är redan igång igen, berättar programledaren och fortsätter:

– Han är fortfarande den stiliga och snygga pilot vi alla har drömt om.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…