ASAP Rocky anhållen – videon visar händelsen innan slagsmålet

ASAP Rocky gripen i Stockholm
Rapparen ASAP Rocky är anhållen misstänkt för grov misshandel efter ett slagsmål i centrala Stockholm under söndagen. En video visar hur artisten försöker lugna ner männen bara minuter innan kaos bryter ut.
Annons

Världsstjärnan ASAP Rocky, 30, uppträdde på festivalen Smash på Stadion i Stockholm i tisdagskväll. Strax efter uppträdandet greps han av polis efter ett slagsmål som ägde rum i centrala Stockholm två dagar innan konserten.

Annons

– Det har skett en anhållan av den här personen under natten, mer än så vet jag inte, säger Karin Rosander, kommunikationsdirektör på åklagarmyndigheten, till Nöjesbladet.

Ett filmklipp från slagsmålet har spridits i sociala medier i veckan. Denna visar hur rapparen, vars riktiga namn är Rakim Mayers, tar tag i en person och kastar denna ner i marken. Man kan även höra en glasflaska krossas i bakgrunden i klippet.

Annons

ASAP Rocky är nu misstänkt för grov misshandel och ytterligare tre andra personer i hans sällskap har gripits av polisen.

ASAP Rocky försökte lugna ner männen

rapparens Instagram-konto har han lagt upp flera klipp från händelsen i söndagskväll. I ett av inläggen skriver han:

Annons

”Ett par drogmissbrukare är inte mina fans, vi kände inte de här killarna och vi ville inte ha några problem. De följde efter oss fyra kvarter och de slog tjejer som gick förbi på rumpan. Snälla ha lite förståelse”, skriver ASAP Rocky.

En video som lagts upp på sajten TMZ visar hur världsstjärnan försöker lugna ner främlingarna som går efter dem. Det framgår att han inte vill bråka med männen. Även ASAP Rockys livvakt försöker avstyra den hetsiga stämning som uppstår. Vid ett tillfälle vänder sig rapparen mot kameran och säger:

”Vi vill inte bråka med de här killarna. Men de fortsätter följa efter oss, titta bara på dem”.

Till slut verkar det alltså som att rapparens tålamod tog slut och det hela slutade med att ett slagsmål utbröt. Enligt TMZ ska ASAP Rocky och hans entourage ha försvunnit från platsen efter bråket.

Annons

FOTO: Stephen Lovekin/WWD/REX, Swan Gallet/WWD/Shutterstock, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…