Adele visar upp förändringen – 3 månader efter skilsmässan

Adeles nya look efter skilsmässan
Artisten Adele ser inte ut att gräva ner sig efter uppbrottet från maken Simon Konecki. Nya bilder visar nämligen hur stjärnan umgås med vänner och tränar – och hennes stora förändring.
Annons

Artisten Adele, 30, och Simon Konecki, 45, var ett par i åtta år innan de i april bekräftade att de valt att gå skilda vägar.

– Adele och hennes partner har separerat. De ska tillsammans uppfostra sin son på ett kärleksfullt sätt. Som alltid ber de om att få behålla sitt privatliv för sig själva. Några fler kommentarer kommer inte lämnas, sa sångerskans representant i ett uttalande enligt The Guardian då.

Artistens nära vän berättade för The sun att de länge anat att paret skulle skilja sig.

Annons
Annons

– Detta är väldigt sorgligt. Adele och Simon har levt olika liv väldigt länge nu. Detta var väntat bland många av hennes vänner och vi visste helt enkelt att tiden inte skulle kunna lösa det. De har försökt i flera år men nu var de tvungna att acceptera att det bara inte går mellan dem, sa källan till The sun.

Men artisten verkar inte deppig – istället strålar hon som aldrig förr på sina nya bilder efter uppbrottet. Hennes vänner har berättat för The Sun att hon mår bättre än någonsin och att hon umgås med vänner, festar och tränar väldigt hårt. Adele ska nyligen ha rappat Nicki Minajs vers i Kanye Wests låt Monster på en fest i Los Angeles – och några månader dessförinnan ska hon ha setts tillsammans med skådespelerskan Jennifer Lawrence på en klubb i New York.

View this post on Instagram

Selfie with @adele gorgeous lady!

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Annons

Spice Girls-stjärnan Emma Bunton har lagt upp flera bilder där man ser hur Adele gjort en förändring.

Selfie med Adele, underbar kvinna”, skriver Bunton på Instagram.

Börjat träna hårt efter skilsmässan

View this post on Instagram

@spicegirls @adele 👑 ✌🏻 #SpiceWorld2019

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Annons

Till en helkroppsbild som Spice Girls lagt upp ser man att artisten har gått ner i vikt.

– Adele har haft roligt och hon ser det som sin prioritering just nu, det och att vara mamma till Angelo. Hon har älskat sin nya träningsrutin och det fungerar verkligen för henne. Det är en bonus att hon har tappat vikt. Hennes vänner är glada att hon släpper loss och det finns inget annat än bra känslor, säger artistens vän till The Sun.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…