Hetsiga bråket i Farmen – splittrar vännerna: ”Glidit isär”

Hetsiga bråket i Farmen – splittrar vännerna: ”Glidit isär”
Ett litet gnabb blir stort i kvällens avsnitt av Farmen och två deltagare ryker ihop – trots att de tidigare klev in på gården som vänner.
Annons

Innan ”Farmen”-deltagarna Stefan Eriksson, 28, och Robert Lundström, 39, fick möta de andra deltagarna på gården tvingades de i flera avsnitt, och dagar, bo i ett annat ödelagt torp helt ensamma. Då hade de endast varandra att ta sällskap av och blev därför vänner, men så fort de fick möta de andra deltagarna så blev stämningen mellan Stefan och Robert mindre bra.

Annons

Och sämre blir den i kvällens program när de plötsligt ryker ihop. De ska tillsammans ta in hästarna som rymt från hagen och efter en miss i kommunikationen med varandra startas en hetsig och upprörd diskussion.

– Du kan inte stå där borta och skrika att du behöver hjälp och att jag ska hämta hjälp, och när jag då går upp och hämtar Linda kan du inte ifrågasätta vart jag tagit vägen?, säger Stefan argt.

– Men du sa ju inget?, svarar Robert lika upprört.

– Tror du bara att jag skulle skita i det eller sätta mig och käka medan du står där ute själv?! Du kan ju tänka lite, fortsätter Stefan.

Annons

– Men du sa ju inget. Hur ska jag kunna veta vad du gör, fortsätter Robert då och efter det följer ett munhugg där deltagarna i princip säger samma saker som innan.

Robert konstaterar att han och Stefan inte alls har samma relation nu som tidigare.

– Jag känner att Stefan och jag har glidit isär otroligt mycket på ganska kort tid här på sistone, jag känner att droppen är nästan påväg att rinna över här med Stefan. Det kommer att bli något stor och det inomen ganska snar framtid, säger Robert i programmet.

Här är alla deltagaren i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar