Heta mötet som SVT inte visar för tittarna: ”Tre gånger”

Heta mötet som SVT inte visar för tittarna: ”Tre gånger”
I kvällens avsnitt av ”Gift vid första ögonkastet” gifter sig två av paren, och trots att de aldrig setts förut finns det ett av dem som klickar extra bra.
Annons

”Gift vid första ögonkastet” är igång med ännu en säsong på SVT, och vi får återigen bevittna människor som aldrig tidigare träffats gifta sig med varandra framför kamerorna. Två som gifter sig i årets säsong är John Wallén, 30, och Sara Lannergren, 29, och när de möts på altaret och ser varandra för första gången får båda två en bra känsla.

Annons

– Ögonen lyste, så jävla vacker. Det var min första tänkte, säger John och Sara säger ungefär samma sak om John:

– Han är lång, han är söt och han har jättefina blinkande ögon. Jag bara måste få veta mer, säger hon.

Redan precis efter de sagt ja till varandra infaller första kyssen. Men sanningen är att det blir mer kyssar än så, som SVT inte visar i programmet.

– Det känns jäkligt bra, det var över förväntan. Jag känner ju att jag bara vill hålla i honom och ha honom nära. Så att jag kan luska ut vem det här är, säger Sara och fortsätter:

Annons

– Det är lite komiskt, jag har bara pratat med honom i några korta minuter men jag känner redan en attraktion till honom. Vi har redan pussats tre gånger nu.

Och attraktionen verkar minst sagt vara besvarad av John.

– Det känns fantastiskt. Hon är helt otrolig, första intrycket alltså. Jag är bara rädd att jag ska vara för på. För det känns ju som att jag bara vill suga åt mig henne, säger han.

Det är inte många nygifta par som faktiskt håller ihop efter programmet. Men kanske blir det annat för Sara och John?

Här är alla som medverkar i ”Gift vid första ögonkastet” 2018:

Foto: SVT

Dela på:
Annons
Laddar