Hemligheten bakom Victorias klädchock – under middagen med William och Kate

Hemligheten bakom Victorias klädchock – under middagen med William och Kate
Vad har Blondinbella och kronprinsessan Victoria gemensamt?  Smaken! Victoria stal showen under kungamiddagen i en likadan klänning från svenska Stylein som Isabella Löwengrip bar på Elle-galan nyligen. 
Annons

Hela världens kungliga blickar är vända åt Sverige med anledning av brittiska hertigparet Williams, 35, och Kates, 36, två dagar långa statsbesök. Ett hundratal fotografer och journalister följer varenda steg kungligheterna tar, från att testa bandy i Vasaparken till en frisk promenad i Gamla stan.

Annons

Under tisdagskvällen var det galamiddag på brittiska residenset och när kronprinsessan Victoria, 40, och prins Daniel, 44, äntrade salarna gick det ett sus genom medieuppbådet. Klädd i en snyggt skuren klänning från svenska märket Stylein, perfekt matchat med stora örhängen och uppsatt hår hamnade Victoria genast i allas blickfång, snacka om modedrottning!

Middag vid brittiska residenset under tisdagskvällen på kungliga Djurgården.

Brittiska tidningar har rapporterat enormt om prinsparets succébesök i Stockholm. Och visst har Victorias klädval även hyllats i brittisk media. Även gravida hertiginnan Kate var fantastiskt vacker i en gyllene dräkt.

Bland de 30 gästerna som var inbjudna till middagen på residenset märktes stjärnor som Stellan Skarsgård och Alicia Wikander. Dessutom närvarade representanter för riksdagen, näringslivet och försvaret.

Det är dock inte första gången den svarta klänningen visas upp. För knappt två veckor sedan hade Isabella ”Blondibella” Löwengrip på sig exakt samma klänning när hon gick på Elle-galan.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…