Hemliga storbråket i Robinson – som TV4 inte visar för tittarna: ”Kokade över”

Hemliga storbråket i Robinson – som TV4 inte visar för tittarna:
Redan i det första avsnittet av ”Robinson” blir det bråk mellan deltagarna. Men bråket har TV4 valt att inte visa för tittarna.
Annons

”Robinson” är åter igång med en ny säsong på TV4 och den här gången är det Anders Öfvergård, 50, som är programledare. Efter att den första tävlingen i programmet gått av stapeln står det klart att laget som förlorade tvingas genomgå en tuff start. Framför allt deltagaren Henric Månsson, 45.

Annons

– Det här kommer att bli jobbigt, det här kommer att bli riktigt riktigt jobbigt. Nu är det så här: du kommer att lära känna en person väldigt väldigt bra nu. Det är nämligen så att du ska kedjas ihop med en person i ditt lag, säger Anders Öfvergård.

Han måste alltså välja en person i sitt lag att han ska kedjas ihop med. Han väljer till slut Lillemor Åström, 39, och hon blir inte glad över hans beslut.

– Jag trodde inte att det var sant när han sa mitt namn. Det här känns inte alls bra, hur tänkte du nu?, säger Lillemor.

Annons

– Jag tänkte inte på toalettbestyren eller situationer som kommer att bli jobbiga. Det var inte så här jag hade tänkt starten i Robinson, svarar Henric.

Efter en natt ihop fick Lillemor nog och tog med sig Henric för en sväng på stranden för att ventilera kring den tuffa situationen.

– Åh vad första natten var speciell… Svår och märklig. I natt så fick jag bara nog helt enkelt. Det blev för mycket, det bara kokade över. Då ryckte jag upp Henrik så tog vi en promenad på stranden och så ventilerade vi. Jag fick skrika lite, säger Lillemor.

– Jag fick förklara hur jag tänkte. Vi är inte överens och så kan det vara. Men vi ska göra det bästa av den här situationen, säger Henric.

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar