Hårda orden mot deltagaren efter mobbningen i Farmen: ”Tål inte henne”

Hårda orden mot deltagaren efter mobbningen i Farmen: ”Tål inte henne”
En av deltagarna i Farmen har känt sig utsatt och mobbad av de andra deltagarna i programmet. I kvällens avsnitt kan vi se hur en av dem åter igen riktar hårda ord mot den som känner sig utsatt.
Annons

Det har varit en hård stämning bland deltagarna i årets säsong av ”Farmen” på TV4. Sedan dag ett har det varit bråkigt mellan deltagarna som snabbt delade upp sig i olika grupperingar. Det är framför allt en av deltagarna som har haft det tufft på gården. Dee Omar, 28, har känt sig illa behandlad och mobbad av de andra deltagarna, men de andra håller inte riktigt med om att det är så det har gått till.

Annons

Däremot tycker tv-tittarna att det har förekommit mobbning och kritiken mot programmet har varit stor. Produktionen gjorde upp ett krismöte mellan deltagarna för att reda ut problemen, och efter det har den tuffa stämningen runt Dee lugnat ner sig en aning i de senaste avsnitten. Men i kvällens program blossar det upp igen.

När alla förutom Dee och en annan deltagare är samlade riktar Jean-Pierre Marques, 31, hårda ord mot Dee.

– Jag tål inte henne och jag har sagt det till henne. Alla vet nog om det. Jag gillar inte stilen hon har kört från första början här och har ganska svårt för henne ren generellt som människa, säger Jean-Pierre nu i programmet.

Annons

Men eftersom att Dee inte befinner sig i samma rum så tvingas hon där med inte motta de hårda orden.

Här är alla deltagarna i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar