Hårda kraven på Meghan Markle som kunglig mamma

Meghan Markle promenerar med prins Harry
Meghan Markle och prins Harry ska i april få sitt första barn. Men det är många regler som Meghan måste följa när hon ska bli mamma.
Annons

Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, blir föräldrar för första gången i april. Som medlem i den brittiska kungafamiljen finns det många regler som måste följas. Bland annat så får könet på barnet inte avslöjas för någon förens barnet är fött. Det är en standardregel som har följts länge inom familjen.

Att få en baby shower är inget som kungahuset vill att Meghan ska ha eller någon annan kunglighet överhuvudtaget. Men Meghan åkte över till New York för en baby shower tillägnad henne som vännerna Amal Clooney och Serena Williams hade ordnat.

Annons

Bröt kungahusets regler

300 000 pund gick kalaset på och det var på The Mark hotell som allt firades. 60 000 pund per natt kostar det för att bo där, skriver The Sun.

Annons

Enligt tradition ska barnet födas hemma men prinsessan Anne och prinsessan Diana valde att föda på St Mary’s sjukhus i Paddington, London. Och nu har även det blivit en tradition då prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis har fötts där. Men Meghan vill dock inte följa den traditionen utan hon vill föda på Frimley Park sjukhuset i Surrey, London.

När Meghan och Harrys barn väl är fött måste den första personen som får reda på det vara drottning Elizabeth, till och med före barnets mor – och farföräldrar.

Annons

Prinsparet behöver också komma på fler namn än bara ett till den lilla bebisen då den kungliga traditionen säger att barnet ska ha fyra namn.

Fick genomgå ett test

Hänt har tidigare skrivit om att drottningen hade tvingat Meghan att genomgå en fertilitetsundersökning innan hon fick gifta sig med prinsen. Detta eftersom drottningen ville försäkra sig om att Meghan som hunnit fylla 37 år verkligen skulle kunna ge prinsen friska tronarvingar.

Nu väntar hela brittiska folket spänt på att den kungliga bebisen ska komma.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…