Laila Bagge möter okända systern – därför vill hon inte visa sig

Laila Bagge möter sin okända syster Diana för första gången
Laila Bagge har tidigare berättat om sökandet efter sin okända syster Diana. I säsongsavslutningen av Lailaland får tittarna se ett tårfyllt och känslosamt möte efter att Laila äntligen hittat sin syster.
Annons

I ett tidigare avsnitt under den andra säsongen av Lailaland berättade Laila Bagge om sin okända syster Diana. Tankarna på att hitta Diana har länge funnits hos henne. Redan för ett par år sedan åkte Laila ner till släkten i Jerusalem för att försöka leta reda på sin okända syster.

Annons

Men det visade sig vara svårare än hon hade trott. Trots det gav hon inte upp hoppet, och tur var det – för i det sista avsnittet för säsongen får tittarna se Lailas första möte med Diana.

– Helt sjukt, jag har tittat min syster! Jag vet exakt vart hon är. Det känns helt overkligt, jag är så spänd, förklarar en överlycklig Laila i säsongsavslutningen av Lailaland.

Hon har fått ett samtal av sin pappa tidigt samma morgon där han förklarat att han vet vart hennes syster befinner sig någonstans. Han har fått reda på att systern bor i Sverige.

Annons

– Det är så jädra stört. Hon har bott här sedan typ 2010. Men antagligen har hon ingen aning om att jag är syster med henne. Eller så har hon en aning om att jag är det och inte vill träffa mig, jag vet inte…., säger Laila i bilen på väg till Diana.

Diana och hennes familj har ingen aning om att Laila ska komma på besök, och mötet mellan Diana och Laila slutar i tårar för båda två. Diana vill inte visa sitt ansikte för kamerorna vilket Laila förstår och respekterar.

– Jag förstår att det är väldigt överväldigande att få reda på att man har en syster, egentligen inte bara en syster utan fem till systrar. Därför förstår jag verkligen att det är väldigt överväldigande med en kamera i ansiktet första gången man får reda på detta, säger Laila och fortsätter:

– Diana vill inte visa sitt ansikte i bild, och det får man ju respektera.

I slutet av programmet sammanfattar hon det känslosamma mötet med systern, och konstaterar att det är bland det största som någonsin hänt henne.

– Av allt jag har gjort i mitt liv är det här nog topp fem. Så stort är det.

FOTO: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…