Här lämnar Frank Andersson Farmen VIP i ambulans

Frank Andersson lämnar Farmen VIP i ambulans.
Frank Andersson gick bort i september förra året. Ändå syns brottningslegendaren i årets omgång av Farmen VIP. Men redan i första avsnittet får tittarna se Frank Andersson lämna gården i ambulans.
Annons

I kväll drar årets omgång av Farmen VIP i TV4 igång. Under ledning av programledaren Paolo Roberto, 50, ska deltagarna sköta en gård som man gjorde för hundra år sedan.

Årets deltagare är Amir Akrouti, Frank Andersson, Sigrid BernsonFelicia Book, Dogge Doggelito, Per Fosshaug, Regina Lund, Vlad Reiser, Anna Sahlene och Saga Scott.

I slutet kommer en av kändisarna stå som vinnare och får därmed skänka prissumman på 200 000 kronor till valfri välgörenhetsorganisation.

Annons

Frank Andersson gick bort i  i september förra året efter en tids sjukdom. TV4 har dock valt sända säsongen med Frank Andersson.

”Givetvis präglas årets säsong av att Frank Andersson inte längre finns bland oss. Vi är så glada att han hann förgylla vår och deltagarnas sommar med sin stora humor och värme”, skrev TV4 på sin Facebook-sida efter att de fått kritik över att ha lagt ut en bild på alla deltagare, inklusive Frank Andersson.

Det första avsnittet av Farmen VIP blir minst sagt händelserikt och känslosamt. Redan i första avsnittet tvingas nämligen Frank Andersson att lämna programmet i ambulans.

Under deltagarnas andra dag på gården berättar Frank att han har problem med hjärtat och bestämmer sig för att lämna gården och uppsöka vård.

– Just nu så är jag inte i bästa formen på grund av att jag har ett hjärtproblem, säger Frank Andersson i avsnittet.

Senare i avsnittet kommer Frank Andersson tillbaka till gården med avsikt att fortsätta sin medverkan i Farmen VIP. De andra deltagarna blir mycket glada över att han är tillbaka.

– Man verkligen saknade honom. Han är liksom husets pappa, säger Youtubern Amir Akrouti.

Lämnar gården i ambulans

Senare i avsnittet blir Frank Andersson sämre och hämtas med ambulans.

– Det är klart att man ska tänka på hälsan, den får ju gå före allt. Men känslan av att inte komma tillbaka är jobbig för jag vill ju pröva, säger Frank Andersson innan han lämnar gården.

Senare i avsnittet meddelar Paolo Roberto att Frank Andersson inte kan fortsätta sin medverkan i Farmen VIP.

– Frank kommer inte komma tillbaka. Doktorn beslutade att Frank inte kan delta, säger Paolo Roberto.

De övriga deltagarna blir sorgsna av att Frank inte kommer vara med i Farmen VIP.

– För mig, han var kärlek, han var min idol. Han var stjärna. Sverige älskar Frank. Frank Andersson är en legend, säger Dogge Doggelito i Farmen VIP.

I slutet av avsnittet dyker en text upp i rutan.

Frank Anderssons hälsa tillät honom inte att komma tillbaka till Farmen. Senare samma sommar avled den före detta världsmästaren i brottning efter en kort tids sjukdom. Vila i frid, Frank.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…