Så lyckades prinsessan Sofia dölja bebishemligheten

Så lyckades prinsessan Sofia dölja bebishemligheten
Prinsessan Sofia har i flera veckors tid vetat om att hon är gravid. Här är bilderna från hennes senaste kungliga uppdrag, där hon gjort allt för att dölja sin stora hemlighet.
Annons

Under torsdagseftermiddagen släppte kungahuset den ljuvliga nyheten att prinsessan Sofia, 32, och prins Carl Philip37, ska bli föräldrar. Enligt hovets uttalande ska prinsparet vänta smått i september.

Annons

Sofia är alltså mer än tre månader gången i sin graviditet. Och synar man bilderna på henne från de senaste veckornas kungliga uppdrag kan man faktiskt skymta en liten bebismage. Även om hon verkar ha gjort sitt bästa för att dölja det.

När prinsessan Sofia besökte Södertälje sjukhus i början av mars hade hon på sig en vit blus med svarta prickar på som hon hade utanför de svarta byxorna.

 

 

 

 

För två veckor sedan besökte prinsessan Sofia Södertälje sjukhus och visst kunde man ana en liten bebismage? Foto: Ibl

Då passade hon på att ta upp kampen för att alla kvinnor ska ha rätt till en bra förlossningsvård, och passade även på att prata om sin egen förlossningsupplevelse när lilla Alexander kom till världen i april 2016.

– Jag känner självklart med de kvinnorna. Jag har ju själv fött barn så jag förstår att det finns en stor oro, sa hon då.

Annons

Prinsessan besökte även de olika avdelningarna på sjukhuset.

– Vi var precis på förlossningen där de talade om förlossning för alla. Och vi har ju en mängd olika människor som kommer hit från alla olika delar av världen och det tycker jag var oerhört imponerande, det tog verkligen på mig som både mamma och som kvinna att alla självklart ska få en värdig vård när man ska föda ett barn, säger hon.

I fredags invigde Sofia och Carl Philip Fryshuset i Husby, då var Sofia klädd i en svart pennkjol och en grön blus. Och det strålade verkligen om paret som då delade på hemligheten att de väntar sitt andra kärleksbarn.

I höst beräknas Carl Philip och Sofias andra barn att komma till världen.
Under de senaste veckorna har Carl Philip och Sofia dolt hemligheten om graviditeten.

Det strålar verkligen om gravida Sofia.

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…