Här dansar prins Daniel – och folket älskar det: ”Så cool”

Videon på när prins Daniel dansar hyllas av folket.
Videon på prins Daniel när han dansar ihop med skolbarnen på Tärnsjö skola möttes genast med glada hejarop från kungahusets följare.
Annons

Det är inte varje dag man ser en kunglighet dansa till Panetoz svängiga dänga ”Dansa pausa” från 2012. Men nu har det hänt. På Instagram har kungafamiljen delat med sig av ett videoklipp på prins Daniel, 45, som med ett stort leende dansar ihop med eleverna på skolgården på Tärnsjö skola i Heby kommun.

Prins Daniel engagerar sig just nu mycket i initiativet Generation Pep, som verkar för att barn ska få ett aktivt och hälsosamt liv. För någon vecka sedan hyllades han av SVT-tittarna för talet han framförde i samband med att han skulle dela ut pris från Generation Pep på Idrottsgalan. Från Tärnsjö skola agerade han även flygande reporter TV4:s Nyhetsmorgon.

Annons

Annons

Prins Daniels besök på Tärnsjö skola grundade sig i att skolan ville visa upp hur de infört mer rörelse på skoltid för eleverna. Tillsammans med videoklippet där Daniel dansar med eleverna har kungafamiljen även publicerat fler foton från besöket. Bland annat en bild på när prins Daniel är mitt i en handbollsmatch ute i snön med några av skolans elever.

”Utöver olika rörelseaktiviteter har skolan även kontorscyklar i klassrum för ökad koncentration. I arbetet med att införa mer fysisk aktivitet har skolan har tagit inspiration från organisationen Generation Pep som Kronprinsessparet är initiativtagare till”, skriver kungahuset på Instagram.

Annons

Prins Daniels kungliga dans

Bilderna och videon från prins Daniels vistelse på skolan möts nu av hyllande och glada kommentarer från kungahusets Instagram-följare. Och de är inte sena med att uttrycka sina tankar om prinsens dans och arbete med initiativet.

”Roligt att se Prins Daniel bjuda så på sig själv. Är säkert en jättebra inspiration till ungdomarna”, skriver en.

”Prins Daniel helt underbar”, konstaterar en annan.

Och fortsatt följer en rad hyllande kommentarer från andra följare.

”Vilken härlig prins!!”

”Han är så cool”

”Prins Daniel är såååå fantastisk!!!!”

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…