Tjejerna bryter mot regeln i Bachelor – produktionen ryter ifrån

Tjejerna bryter mot reglerna i Bachelor 2018
I programmet Tjejerna avslöjar allt är det inte längre tjejerna som avslöjar vad som hände bakom kulisserna. Istället visar det sig att flera av dem har brutit mot reglerna under inspelningarna.
Annons

Bachelor börjar lida mot sitt slut, och nu är det endast några få tjejer kvar i huset i Grekland där inspelningarna äger rum. I efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt visas ofta material som inte fått plats i själva Bachelor, och även en hel del smygfilmat material.

Den här gången har programledaren Malin Stenbäck fått nys om att flera tjejer har brutit mot reglerna.

Annons

– Jag sitter här och är uppriktigt förvånad, för jag har nämligen fått höra att det är flera av tjejerna som har gått upp på natten och smitit ut ur huset för att gå ut och festa. Det här får de absolut inte göra, säger hon.

Annons

En av de som jobbar i produktionen, Athena, har fått i uppdrag att försöka ta reda på lite mer om vad som egentligen hände. 

– Vi ska gå in på en restaurang där jag vet att tjejerna var väldigt mysiga med ena killen som jobbar där, säger Athena.

Efter mycket om och men får hon till slut tag på honom. Han får en bok med bilder på alla tjejer och får peka ut vilka som har varit där. Det visar sig att det är bland annat Camilla Fogestedt, Michelle Leandersson och Isabelle Nordström. Camilla menar att de helt enkelt var uttråkade och ville hitta på något att göra. 

– Det drog i kroppen, jag behövde ge mig ut, säger hon.

Annons

Tjejerna i Bachelor försvarar sig

Tjejerna har alltså efter att produktionsteamet har åkt hem till sitt boende smitit ut. Michelle försvarar sig och berättar att då de inte hade sina telefoner så la de lappar på kudden där de hade skrivit var någonstans de befanns sig. Detta för att produktionen inte skulle bli oroliga om de upptäcktes att några av tjejerna var borta.

Programledaren Malin ifrågasätter om det faktiskt var elakt mot årets Bachelor David Möller att göra som de gjorde. 

– Vi tar ju ansvar även om vi var ute, menar Michelle då.

Historien är långt ifrån slut här. I nästa Tjejerna avslöjar allt lovar Malin att komma med ännu fler avslöjanden om hur långt tjejerna faktiskt gick med de killar de träffade ute. Vi inväntar spänt morgondagens avsnitt!

FOTO: Kanal 7

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…