Här är första bilderna från säsong 8 av Game of Thrones

Första bilderna från HBO:s succéserie Game of Thrones säsong 8 är här.
Winter is coming... Med bara några månader kvar till release släpper HBO bilder från Game of Thrones säsong 8.
Annons

Väntan mellan säsong 7 och säsong 8 av HBO:s succéserie Game of Thrones har för fansen varit rekordlång. HBO har nämligen tagit två år på sig att ta fram det avslutande kapitlet, som förhoppningsvis ger oss svaret på vem som får sitta på järntronen.

I november meddelade streamingtjänsten att Game of Thrones åttonde säsong har premiär i april 2019 – och fansens förväntningar är minst sagt skyhöga. Säsongen kommer endast ha sex avsnitt, vilket av många har uppfattats som lite. Men just därför har skådespelarna och produktionen varit extra måna om att varenda liten detalj i de sista Game of Thrones-avsnitten ska vara bättre än någonsin. HBO har inte snålat med produktionen, som utlovas att vara något alldeles extra.

Annons

Den allra första teasern för säsong 8 kom i början av december. En dryg 55 sekunder lång video där tittarna fick en tjuvtitt på vad som komma skall – och teasern gjorde det tydligare än någonsin att vintern är på väg.

Den amerikanska nöjessajten Entertainment Weekly fick under hösten exklusivt material från sen sista och kommande säsongen. Då kunde de avslöja att säsong 8 inleds med Jon Snows och Deanerys Targaryens intåg i Norden.

– Alla dessa olika karaktärer går nu samman för att möta en gemensam fiende, samtidigt som de handskas med sitt förlutna och definierar vilka sorts personer de vill vara när döden stirrar dem i vitögat, sa seriens producent Bryan Cogman, 39, i intervjun med nöjessajten.

Fansen golvade av nya GoT-videon

Med bara ett par månader kvar till beräknad release har nu HBO delat med sig av de första bilderna från scener ur Game of Thrones säsong 8. Det är i en video där HBO visar upp vilka produktioner som kommer ut under 2019 som Game of Thrones-fansen bjuds på ett par sekunder ur den nya säsongen.

Trots att det endast är några få utdrag från ett par scener är Game of Thrones-fansen mer än exalterade inför vad de ska få se på tv i vår.

”Bara 3 sekunder av bilder från Game of Thrones säsong 8, men jag kan inte tro mina ögon!”, skriver en.

”Game of Thrones! Jag var inte redo för det där! Jag är golvad”, skriver en annan.

Se HBO:s trailer inför kommande serier 2019 här:

FOTO: HBO

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…