Hannah Graafs tårar efter tuffa skilsmässan: ”Kan knappt förstå”

Hannah Graafs tårar.
Hannah Graaf och Peter Karyd beslutade sig förra året för att gå skilda vägar. I och med uppbrottet flyttade Hannah hem till Sverige från Spanien. Ni berättar Hannah Graaf om de starka känslorna när hon kommer hem till sitt nya hus.
Annons

I höstas berättade Hannah Graaf, 40, att hon och ex-maken Peter Karyd, 43, bestämt sig för att gå skilda vägar. I oktober 2018 lämnades skilsmässoansökan in till Attunda tingsrätt. Paret har barnen Liv, 9, och Vida, 5, tillsammans och Hannah har sedan tidigare sönerna William, 18, och Mio, 13.

Annons

Hannah Graaf och Peter Karyd bodde innan skilsmässan i Marbella i Spanien. Efter uppbrottet berättade Hannah att hon bestämt sig för att återvända till Sverige igen.

I december skrev Hannah på sin blogg att hon köpt ett radhus i Sigtuna, där hon tidigare har bott i många år innan familjen flyttade till Spanien.

70-talshuset behövde dock en del arbete innan det går att flytta in.

Behöver bland annat bygga till ett sovrum så alla barnen får plats”, skrev Hannah Graaf i december och fortsatte:

Måste ha ett hem i Sverige till mig och barnen. Vet ännu inte hur något blir men allt löser sig och barnen välmående är viktigast så klart.”

Hannah Graafs tårar efter beskedet om hemmet

I väntan på att få flytta in har Hannah Graaf bott i exet Peter Karyds hus. Men mitt i allt uppstod en vattenläcka i huset.

Går inte att vara i Peters radhus där jag fått bo med flickorna. Det är fukt överallt. Fläktar och avstängt vatten/toaletter mm. Sån otur”, skrev Hannah Graaf på sin blogg den 5 april.

Som om inte detta vore nog förstördes också mängder av fotografier och minnessaker i vattenläckan.

”Hade tagit dit några lådor från stora huset med minnen. Massor av fotografier på Isak som liten, på William, brev och tidningsutklipp som jag och syrran gick igenom förra veckan. Den lådan stod på golvet när vattentanken typ exploderade. Nästan allt är förstört. Försökt hänga på tork, rädda dom fotografier som går. Dom flesta är helt ihopklibbade. Skit”, skrev Hannah Graaf då.

Nu har lyckan vänt för Hannah Graaf. I ett nytt blogginlägg berättar Hannah att hon kommit hem från Marbella, där hon varit med döttrarna Liv och Vida, till det nya huset – för första gången.

Wow! Kan bara säga wow och känna ett glädjerus. Nu är jag hemma”, skriver hon och fortsätter:

Det är inte klart ännu men snart. Kan knappt förstå. Bröt ihop så tårarna sprutade när jag klev in i vårt hem i förmiddags. Men tårar av glädje”.

FOTO: Karin Törnblom/IBL, Eero Hannukainen/IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…