Hannah Graafs beslut efter skilsmässan – berättar om nya boendet

Hannah Graaf berättar om sitt nya hus I Sigtuna.
I höstas meddelade Hannah Graaf Karyd att hon och maken Peter Karyd går skilda vägar. Nu har Hannah köpt ett radhus i Sigtuna och berättar om planerna framöver.
Annons

Hannah Graaf Karyd, 40, och Peter Karyd, 43, bestämde sig i höstas för att gå skilda vägar och i oktober lämnades en skilsmässoansökan till Attunda tingsrätt.

Paret har varit gifta i tio år och har barnen Liv, 9, och Vida, 5, tillsammans. Hannah Graaf Karyd har sedan tidigare sönerna William, 18, och Mio, 13. Det senaste året har Hannah och Peter med familj bott i Marbella vid spanska solkusten.

Annons

Men nu verkar det som att Hannah Graaf Karyd kommer tillbaka till Sverige. På sin blogg skriver Hannah att hon köpt ett hus i Sigtuna.

Vann budgivningen på ett radhus i Sigtuna. Nära alla barnens kompisar, skolor och stan”, skriver Hannah Graaf på bloggen.

Hannah Graaf Karyd har tidigare bott i Sigtuna i många år, innan familjen flyttade till Spanien. I oktober 2017 berättade Hannah att de sålt huset för att flytta till Spanien.

Vårt vackra, trygga hem. Älskar vårt hus, vår gata och stad men nu är det dags att ge sig ut på nya äventyr”, skrev Hannah Graaf Karyd då på bloggen.

Hannahs hus behöver byggas om

Det gamla huset var hela 325 kvadratmeter stort. Det nya radhuset är troligen något mindre. Det är byggt på 70-talet och Hannah skriver att det finns en del att fixa med huset, bland annat måste det byggas ut.

Behöver bland annat bygga till ett sovrum så alla barnen får plats”, skriver hon och fortsätter:

Måste ha ett hem i Sverige till mig och barnen. Vet ännu inte hur något blir men allt löser sig och barnen välmående är viktigast så klart.”

Efter beslutet att skiljas har Hannah Graaf Karyd och Peter Karyd haft en bra relation, något hon också understryker i sitt blogginlägg.

Peter är en fantastisk pappa och vi vill bara att alla ska må bra och allt ska vara så smärtfritt som möjligt. Men med mina pojkar i Sverige så är det lite stökigt med allt. Men som sagt vi ska lösa det så gott det bara går”.

FOTO: IBL/Karin Törnblom/Micael Engström

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…