Hånet efter Jenny Strömstedts misslyckade ingrepp: ”Mest smärtsamma jag gjort”

Hånet efter Jenny Strömstedts misslyckade ingrepp:
När "Nyhetsmorgon"-programledaren Jenny Strömstedt skulle göra fillers i läpparna blev det inte som hon hade tänkt sig...
Annons

Programledaren och journalisten Jenny Strömstedt har blivit 45 år, något som hon ser mycket gott i.

– Jag tycker att allt blir bättre när man blir äldre, utom möjligen det kroppsliga förfallet. Att man liksom peakar varje dag. Om du exempelvis går och tränar så vet du inom dig att du är mycket starkare idag än vad du kommer att vara imorgon, säger Jenny Strömstedt till skönhetstidningen Daisy Beauty.

Jenny säger att hon har sänkt sina krav på vad hon behöver klara av.

Annons

– Vad jag menar är att när jag står på ett pass och tränar med 20-åriga tjejer så konstaterar jag att min biologiska kropp hindrar mig från att träna på samma sätt. Jag kan bara inte, säger Jenny och fortsätter:

– Den där discokroppen kan inte vara målet längre, då går man sönder. Utan hälsa är det främsta målet.

Jenny stylas och sminkas flera dagar i veckan i sitt jobb som programledare för morgonshowen ”Nyhetsmorgon” i TV4. Däremellan tycker hon astt det är skönt att vara ”ursunkig”.

Trots den avslappnade attityden till sitt utseende har hon gett sig på ett skönhetsingrepp. För tio år sedan testade hon fillers, något som inte gick så bra.

Annons

– Det var det mest smärtsamma jag gjort i hela mitt liv. Och så visade jag min nya läpp för en väninna och hon skrattade så mycket att hon föll ihop på golvet då hon såg mig, säger Jenny och lägger till att hon sedan dess är skeptisk mot ingrepp.

Skeptisk – men inte helt emot. Hon kan gott tänka sig göra något mer.

– Jag har fått pigmentförändringar i ansiktet och funderar på att göra något åt dem. Men som sagt så har yta bara med konsumtion att göra.

FOTO: IBL, Stella

Dela på:
Annons
Laddar