Gutta rasar efter händelsen i Farmen – i chock efter oväntade agerandet: ”Aldrig mer”

Gutta rasar efter händelsen i Farmen – i chock efter oväntade agerandet: ”Aldrig mer”
I kvällens avsnitt av Farmen gör Gutta comeback. Men trots att deltagarna blir glada när han dyker upp så är det inte bara glada miner den här gången...
Annons

Bonden Gutta Andersson, 61, har medverkat i ”Farmen” på TV4 i flera säsonger, men i årets säsong av programmet har hans roll ersatts av en annan på grund av att hans hälsotillstånd inte är något vidare.

Annons

– Jag ramlade ihop i hallen. Det var precis som att vänsterbenet var borta. Det visade sig att jag hade fått en infektion i ryggraden och att den hade spridit sig till området kring min höftledsprotes. Jag fick sitta i rullstol i fyra månader. Det var inte så jävla roligt, men lärorikt. Man fick sig en tankeställare om hur skör man faktiskt är, har han berättat för Hänt tidigare.

Men i kvällens avsnitt dyker han där emot oväntat upp för att presentera veckans uppdrag för deltagarna, och efter önskemål passar han även på att visa hur man slaktar en kalkon. Innan slakten gör deltagarna något som får honom att rasa. De bär kalkonen på helt fel sätt och det får honom att ryta ifrån.

– Som ni bar kalkonen där nere, det vill jag aldrig se något mera. Man bär ett djur på det här sättet, inte i halsen och något jävla ben. Det var riktigt dåligt, säger han argt till deltagarna samtidigt som han illustrerar hur man bär på rätt sätt.

Annons

Deltagarna blir aningen chockade efter att Gutta sagt ifrån på det sättet, men tar till sig vad han säger åt dem.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar