Annons
Annons

Gunilla Perssons heta flirt med PH-hunken: ”Spänning i luften”Hollywoodfrun Gunilla Persson tycker att hon och tidigare Paradise Hotel-deltagaren Sanel Dzubur är en ”perfect match” och ”match made in heaven”.

I höst är det inte bara i ”Svenska Hollywoodfruar” som vi får se Gunilla Persson, 58. Den populära tv-profilen får också en egen webb-tv show med titeln ”The Gunilla show”, där hon bland annat kommer att prata om lyx och flärd, läsa bibelcitat och diskutera relationer.

Annons

Men Hollywoodfrun kommer inte att behöva vara helt ensam framför kameran. Som sidekick i showen får hon nämligen ”Paradise hotel”-profilen Sanel Dzubur, 27, som kammade hem vinsten i vårens upplaga av dokusåpan. Och det uppstod direkt tycke mellan de båda tv-profilerna.

– Vi klickade bra direkt. Jag försöker alltid se charmen i alla människor, och Gunilla är en väldigt speciell och färgstark karaktär som påminner väldigt mycket om min morsa. Hon är principfast, manipulativ och rak. Jag har växt upp med en mamma som är väldigt liknande, säger Sanel Dzubur till Hänt och fortsätter:

– Direkt när jag träffade Gunilla så kände jag att det här är en kvinna som jag måste respektera. Hon har levt ett långt liv, som säkert har varit tufft, hon har tagit sig till Hollywood och hon har fortfarande kvar sina drömmar om att bli skådespelare. Det gillar jag.

Sanel berättar att han bara hade sett Gunilla på bild före deras första möte, men att Hollywoodfrun inte hade någon koll alls på honom.

– Hon visste inte vem jag var, men när hon såg mig sa hon ”oooh vilken snygging”. Hon sa att vi var en ”perfect match” och en ”match made in heaven”, säger han och skrattar.

Kände du att hon blev lite intresserad av dig?

– Haha, jag vet inte. Jo, men det fanns riktigt mycket spänning i luften mellan henne och mig. Speciellt i ett avsnitt vi spelade in, då väcktes det mycket känslor mellan oss. Det blev som en tsunami, säger han.

Från din sida då, är Gunilla din typ?

– Jag märker vart det här är på väg, haha. Nej, men på riktigt: Gunilla är en underbar person. Och jag har märkt att om jag träffar en tjej som är väldigt lik min mamma till sättet, så gillar jag det. Och det är Gunilla, säger Sanel och skrattar igen.

”The Gunilla Show” har premiär den 19 september på Viafree.

SE OCKSÅ: Första bilderna från ”The Gunilla Show”

LÄS OCKSÅ: PH-parets rädsla inför programmet: ”Jobbigt att se”

LÄS OCKSÅ: Nya tv-fruns känga till Gunilla Persson: ”Höll mig borta”

Foto: IBL

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar