Gunilla Persson om skelettfyndet i trädgården: ”Har skakat mig väldigt mycket”

Gunilla Persson om skelettfyndet i trädgården:
Svenska Hollywoodfrun Gunilla Perssons trädgårdsmästare gjorde ett obehagligt fynd i hennes trädgård häromdagen, ett djurhuvud. Skräckfyndet har chockat TV3-stjärnan.
Annons

Det skulle kunna vara en nyhet i sann ”Gudfadern”-anda, men djurhuvudet som hittades i svenska Hollywoodfrun Gunilla Perssons trädgård har förmodligen en naturlig förklaring. När hennes trädgårdsmästare skulle påta i jorden häromdagen grävde han upp ett kadaver, förmodligen en hjort.

Annons

”Min trädgårdsmästare gjorde en mycket otäck upptäckt igår eftermiddag. Han hittade ett djurhuvud i en av våra trädgårdar. Jag är osäker på vad det är, men tror att det är Mildred, vår kära hjort. VAD TROR NI?” skriver Gunilla Persson på sin Instagram.

Gunilla chockades av  upptäckten.

”Detta har skakat mig väldigt mycket. Trädgårdsmästaren säger att det är bara ett lejon som har kunnat riva en hjort. Det finns ju – mountain lions här” fortsätter hon.

Annons

Gunilla Persson blev en Hollywoodfrun med hela svenska folket när hon äntrade säsong fyra av den populära TV3-serien. I höstas avslutades den 11 säsongen av serien.

FOTO: IBL, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar