Gravidavslöjandet efter otroheten – Khloé Kardashian helt knäckt

Gravidavslöjandet efter otroheten – Khloé Kardashian helt knäckt
Nöjesvärlden drog efter andan igår när nyheten kom att höggravida Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson varit otrogen mot henne, inte bara en gång utan flera! Nu träder en av kvinnorna fram och berättar att hon också är gravid, förmodligen med basketproffset.
Annons

Nöjessajten TMZ, som var först med nyheten igår om att höggravida Familjen Kardashian-stjärnan Khloé Kardashian, 33, blivit bedragen av sin pojkvän Tristan Thompson, 27, kan nu presentera namnen på de tre tjejer som är indragna i skandalen.

Annons

Marie Misk är kvinnan som sågs kyssa Tristan Thompson på nattklubben i Washington DC i oktober. Stephanie (okänt efternamn) är hon som spelat in en sexvideo med basketstjärnan, vilket hon också publicerade på sin Instastory. Och Lani Blair sågs ta in på hotell med Tristan Thompson i helgen.

Nu hävdar Stephanie dessutom att hon är gravid! När otrohetsnyheten läckte ut igår kom hon med ett uttalande på sin Instastory.

Annons

”Jag är gravid också, eftersom allt har kommit fram”, skrev hon kryptiskt enligt flera amerikanska medier.

När Hänt letar efter hennes Instagram-konto verkar det som att det numera är nedstängt. Däremot finns en rad andra fejkkonton som påstår sig vara henne och rider på Khloé Kardashians olycka.

Realitystjärnan själv uppges såklart vara helt knäckt efter skandalen. Hennes mamma Kris Jenner, 62, tog första bästa flyg från Los Angeles till Ohio för att vara nära sin dotter, som också sägs ha fått värkar, vilket Hänt rapporterade imorse.

– Khloé är helt knäckt, säger en källa nära familjen Kardashian till sajten ET och fortsätter:

Annons

– Tristan är mannen som Khloé byggt ett liv med och såg som sin ”för alltid-man”.

Enligt nöjessajten X17 Online ska Khloé Kardashian förlösas redan imorgon, med ett planerat kejsarsnitt. Frågan är om Tristan Thomsson kommer att finnas med i förlossningssalen eller inte…

Se kvinnorna som pekas ut som Tristan Thompsons älskarinnor:

FOTO: IBL, Instagram, Twitter

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…