Gravida TV4-profilen namnavslöjande: ”Tänker vara lite taskiga…”

Gravida TV4-profilen namnavslöjande:
De väntar barn och bara det är spännande, men nu har Cecilia Ehrling och maken Fredrik bestämt sig för ett namn.
Annons

Let’s dance-profilen Cecilia Ehrling, 33, och maken Fredrik  Danermark ska bli föräldrar och ännu en liten Let’s dance-bebis ska se dagens ljus. Cecilia mår bra och går nu, som alla väntande föräldrar i funderingar på vad det lille ska heta. Och paret har ett namn, men är samtidigt väldigt förtegna:

Annons

– Ja, nu tänker vi vara lite taskiga. Vi kommer nämligen inte berätta vilket namn vi tänkt oss. Än så länge är det bara ett arbetsnamn men det är ett namn vi båda gillar och lyckats enats om. Så, vi kommer hålla på det tills vi är 100% säkra. När blir man 100% säker egentligen? Nu? Först när barnet har kommit? Det är såklart olika för alla. Hur var det för er? Man har ju hört om såna som varit väldigt bestämda innan barnet kommit med barnet väl är ute har de känt ”Nej, det här är ingen AAA, det är ju en BBB” och helt enkelt tänkt om, bloggar hon.

Annons

Och det är många hon håller på halster. Flera av bloggläsarna berättar om sina tankar och det är framför allt en som Cecilia lyssnar lite extra på:

”Jag tycker ni ska hålla inne med namnet tills bebisen kommer. Annars kommer ni få en massa kommentarer om namnet som ni kanske inte vill höra. Men när bebisen presenteras med ett namn är det aldrig nån som kommer ifrågasätta namnet”

Nu längtar vi efter dig! [email protected] #cissiochfreddan #vecka29 #momtobe

A post shared by Cecilia Ehrling Danermark (@ceciliaehrlingdanermark) on

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…