Gravida Kates hemlighet under Sverige-resan avslöjad

Gravida Kates hemlighet under Sverige-resan avslöjad
Det är en sprudlande hertiginna som charmar folket i Vasaparken under bandymatchen! Och snygg i håret är hon som alltid. Nu avslöjas hemligheten bakom hennes perfekta look.
Annons

Under måndagskvällen landade det brittiska prinsparet med sin exklusiva privatjet i Sverige. Med anledning av en omfattande fasadrenovering kunde de inte tillbringa natten i den nobla gästvåningen på Stockholms slott. Prins William, 35, och gravida hertiginnan Kate, 36, skjutsades istället till den brittiska residenset på Djurgården.

Annons

Det var ett vitt Stockholm som mötte Kate och William i morse. Det var därför full vintermundering – stickade mössor, stövlar, vantar och tjocka jackor – som gällde för kungligheterna när de pölsade iväg i snön mot sitt första uppdrag – bandy i Vasaparken!  Kate har ju spelat bandy i sin ungdom, men utan skidskor på fötterna…

Annons

Idag stod hon bredvid banan och log sitt charmiga leende och slängde med sitt avundsvärda hårsvall. Inte undra på att hon alltid är så perfekt i håret! Hennes privata frisör Amanda Tucker är förstås med under Sverigebesöket och hon har enligt uppgifter i Svensk Damtidning inte mindre än 13 (!) olika borstar med sig för att få fason på Kates kungliga kalufs!

Förutom Kates frisör har prinsparet ett hovfölje på 12 personer bestående av privatsekreterarna, pressekreterarna, rådgivaren Sir David Manning. 12 personer är tydligen ovanligt lite rapporterar brittisk media. Nåväl. Det hade förstås blivit ytterligare kunglig personal om prinsparets barn prins George, 4, och prinsessan Charlotte, 2, hade följt med under statsbesöket – men de stannar hemma vid Kensington Palace och går på sina förskolor.

I två dagar ska det brittiska kungligheterna stanna i Sverige. Medieuppbådet är enormt, 40 brittiska fotografer och reportrar har flugit in för att följa varje steg hon tar och hela 96 svenska journalister är ackrediterade.

Efter lunch möter William och Kate upp det svenska kronprinsessparet Victoria, 40, och Daniel, 44.

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…