Gravida Andrea Norrmans oro efter läkarens ord: ”Inte bra”

Andrea Norrmans gravidoro efter läkarens ord
Nyligen berättade Paradise hotel-profilen Andrea Norrman att hon väntar sitt andra barn. I ett inlägg på Instagram skriver hon nu om sin oro efter sitt senaste läkarbesök.
Annons

Andrea Norrman, 22, och sambon Linus Bergman, 24, blev föräldrar för första gången på nyårsafton 2017. Paret träffades kort efter att Andrea medverkat i realityserien Paradise hotel, där hon var en av tittarnas favoriter.

Dottern Belle är numera ett år gammal och 22-åringen verkar trivas med att ha bytt ut festandet mot ett mer stillsamt familjeliv. I veckan kunde hon även dela med sig av den glädjande nyheten att hon och Linus nu väntar barn nummer två, som beräknas födas den 30 december 2019.

Annons

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet.”, skriver Andrea i ett inlägg på sin blogg.

Andrea Norrmans oro efter läkarbesöket

Men strax efter att hon berättat för sina bloggläsare och Instagramföljare att hon är gravid tvingas hon nu be dem om hjälp. Andrea har nämligen fått reda på att någonting inte står rätt till med hennes sköldkörtel. I ett inlägg berättar hon om situationen:

”Okej, idag ringde min barnmorska gällande mina blodprover som togs för några dagar sedan. Tydligen så var mitt sköldkörtelhormon för lågt (säger man så?). Ja ni hör, jag har ingen större koll på vad det innebär. Men det kan tydligen vara inte så bra för bebisen i magen.”

Beskedet innebär att Paradise hotel-profilen kommer att medicineras och gå på tätare kontroller under graviditeten. Nu hoppas Andrea att hon kan komma i kontakt med någon som haft tidigare erfarenhet av detta:

”Ni är ganska många som skrivit till mig angående att ni också haft det. Innebär det att det inte är jätteovanligt kanske? Jag känner mig i alla fall lite mindre orolig även om det så klart inte är ett kul besked. Hoppas proverna visade fel (får veta om någon dag), annars är jag glad att det hittades i tid och hoppas att bebis mår bra.”

FOTO: Sofia Nahringbauer/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…