Glädjebeskedet: Då återförenas Spice Girls – enligt källor

Glädjebeskedet: Då återförenas Spice Girls – enligt källor
Spice up your 90-talsnostalgiska life: Spice Girls ser ut att vara på väg mot en överraskande comeback – med alla originalmedlemmar.
Annons

Prisade var ”girl power”-gudarna! Supergruppen Spice Girls ser ut att vara på väg mot en återförening, och det redan nästa år rapporterar tidningen The Sun.

Spice Girls stod senast på scen tillsammans med ett bejublat framträdande under avslutningsceremonin i London OS 2012. Men efter har det varit tyst. Fansen har väntat, och fansen har väntat förgäves – tills nu. Bromsklossen för en comeback har varit Victoria Beckham, 43, men nu ska verkar det så gott som klart att hon hoppar på återföreningståget.

Annons

Annons

Det är en källa till The Sun som hävdar att Beckham öppnat för en återförening tillsammans med Geri Halliwell, Melanie Brown, Melanie Chisholm och Emma Bunton.

– Som det ser ut kommer de att jobba tillsammans i en serie av projekt, vilket inkluderar ett album och en tv-special, som ett hyllningsprogram till Spice girls, säger källan.

Samtliga medlemmar ska ha pratat om återföreningen sedan i somras, och Mel B:s minst sagt infekterade skilsmässa med Stephen Belafonte ocb Geri Halliwells roll som mamma till sonen Monty ska ha fört de fem medlemmarna närmre varandra.

Spice Girls bildades 1994 och dundrade igenom stort med superhiten ”Wannabe” 1996. Gruppen var bland världens största fram tills splittringen 2000, då flera medlemmarna gav sig i kast med framgångsrika solokarriärer. Sedan dess har de återförenats ett par gånger, men utan att lyckas hålla ihop över en längre tid. Vi får se hur det går denna gången för Posh, Scary, Baby, Sport och Ginger Spice.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…