Fredriks, 28, stora lögn – ”Lyxfällan”-experten tappar hakan när det avslöjas

Fredriks, 28, stora lögn –
28-årige Fredrik från Bollnäs söker hjälp av "Lyxfällan" för att få ordning på sin kaotiska ekonomi. Men "Lyxfällans" experter får nog när det visar sig att han ljuger om att han äger tre bilar - som han inte vet var de är.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Lyxfällan” besöker experterna Fredrik, 28, från Bollnäs har under en lång tid slösat sina pengar på skräpmat, snus och spel.

När kravbreven från Inkasso och Kronofogden började komma in valde Fredrik att flytta – och inte anmäla adressändring – för att komma undan kraven.

Annons

Han har också struntat i att öppna sina räkningar och lånat pengar av släktingar. Bland annat har hans bror, Kristoffer, tagit lån för att hjälpa Fredrik ur hans skuldsituation.

När ”Lyxfällans” experter Magnus Hedberg och Frida Boisen anländer för att hjälpa honom kan de konstatera att han går back 11 700 varje månad.

Fredrik avslöjar för ”Lyxfällans” experter att han har en bil – som han har tappat bort.

Annons

– Sjukt nog vet jag inte var den är. Jag har inget körkort. Jag och en kompis ställde den på sporthallsparkeringen. Tre, fyra veckor senare var den borta, säger Fredrik i programmet.

Senare i programmet framkommer det att Fredrik har fler bilar än så. När Frida Boisen pressar honom berättar han sanningen. Han äger ytterligare tre bilar.

– Det här är tre bilar. När vi pratade igår sa du att du hade en bil. Nu kommer det fram att du har tre bilar. De här bilarna är värda pengar och de här pengarna behöver du, desperat. Var är bilarna idag? frågar en upprörd Frida Boisen.

– Jag vet inte, svarar Fredrik.

Dessvärre visar det sig att samtliga bilar är skrotade, något som Fredrik inte hade en aning om.

FOTO: TV3

Dela på:
Annons
Laddar