Från kille till Kylie: Här är det hängivna fanet som opererar om sig till Kylie Jenner

Från kille till Kylie: Här är det hängivna fanet som opererar om sig till Kylie Jenner
Transexuella Kyleigh Potts är en av Kylie Jenners största fans. Nu opererar han om sig för att se ut som realitystjärnan!
Annons

För 23 år sedan kom familjens son Kyleigh Potts till världen hemma i Denver, amerikanska delstaten Colorado. Det skulle dröja nära 20 år innan pojken skulle påbörja fövandlingen till sin kvinnliga idol Kylie Jenner, 20.

Annons

Redan som åttaåring fascinerades Kyleigh av de plastikoperationer han såg på tv. Han började följa kändisar som korrigerade sina utseenden och fastnade så småningom för Kylie, tv-profil, modell, företagare och yngre halvsyster till mer berömda Kim Kardashian, 37.

– Jag kände sådan samhörighet med Kylie, dessutom har vi ju nästan samma namn. Hon var i skuggan av Kardashians, alltid den fula ankungen, hade problem av olika slag men reste sig och blev en svan. Nu har jag likt henne byggt mig vacker, säger Kyleigh i Daily Mail.

Skolåren var inte direkt någon upplyftande historia, fylld som den var med trakasserier av det tuffare slaget.

– Jag hade inga killar som vänner och när jag försökte närma mig skrek de fula ord, kallade mig konstig och sa att jag var ful. När jag började gråta blev det ännu värre.

Så jag återvände till mina dockor och tjejkompisar.

Inspirerad av Kylies förändring bestämde han sig 2015 för att bli exakt som stjärnan och började med att förstora läpparna maximalt. Hittills har det blivit 40 gånger med påfyllning var tredje månad.

Håret fick växa ut, manikyren blev mer kvinnlig med lackerade lösnaglar och för tre månader sedan var det dags för det stora ingreppet.

Annons

– Jag kontaktade Dolly Partons kirurg eftersom jag ville ha så stora bröst som det bara går. Dessutom behövde haklinjen bli mjukare och näsan mer lik Kylies.

#ProfilePic #KingKyleigh #TransIsBeautiful #KylieJenner

A post shared by King Kyleigh (Kyleigh Potts) (@theonlykingkyleigh) on

Efter att först ha ätit hormoner under två år var det i november förra året dags att lägga sig under kniven. Förutom Dolly Partons kirurg som gjorde brösten utförde två andra plastikirurger förändringen av hakan och näsan. Det hela tog nio timmar i anspråk och Kyleigh är nöjd:

– Tack vare hormonerna hade jag utvecklat små utbuktningar till bröst, efter ingreppet har jag nu trippel D-kupa. Så underbart kvinnligt.

Hittills har Kyleigh lagt ner drygt 600 000 kronor på sin förändring men det tar inte slut här:

– Rumpan ska fyllas ut och formas till, öronen ska fixas, hårfästet sänkas och så väntar ett ingrepp för att göra min röst ljusare.

Det är nämligen en operation som Kyleigh inte har några planer på och det är att avlägsna sina manliga genitalier.

– Aldrig i livet. Det skulle bara stoppa in mig i ett fack som kvinna. Något jag absolut inte vill. Jag är en man med jättebröst och snopp, precis som det var tänkt och det är jag väldigt nöjd med.

FOTO: IBL, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar