Profilerna rasar mot TV4 – efter intervjun: ”Skäms på er”

Profilerna rasar mot TV4 – efter intervjun: ”Skäms på er”
Maja Nilsson och Sanna Dahlström, som driver den populära podcasten ”Livet på läktaren”, är rejält irriterade på TV4 och programledaren Jenny Strömstedts frågor efter en intervju i ”Nyhetsmorgon”.
Annons

I podcasten ”Livet pä läktaren” pratar Maja Nilsson, 23, och Sanna Dahlström, 24, om sina liv, och hur det är att vara tillsammans med framgångsrika fotbollsspelare. Maja är tillsammans med Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 23, medan Sanna är ihop med Celta Vigo-anfallaren John Guidetti, 25.

I podcasten återkommer de båda ofta hur less de är på att bli tilltalade som just ”fotbollsfruar”, och att de faktiskt är egna personer med egna mål, viljor, visioner och egna liv. Inte ”bara” ihop med fotbollsstjärnor, som fördomen ofta – tyvärr – ter sig.

Annons

Nu är Maja och Sanna rejält irriterade på TV4 – och Jenny Strömstedt, 45 av just den anledningen. Detta efter att Josefin Lustig, 26, som är gift, och har två barn, med landslagsspelaren Mikael Lustig, 30, och Elin Wass, som är ihop med Grekland-proffset Oscar Hiljemark, 25, gästade TV4:s ”Nyhetsmorgon” för att snacka om den kommande realityserien ”Playmakers”, där de båda medverkar.

Annons

Nej @jennystromstedt det här var inte bra. Du som en kvinnlig respekterad programledare och journalist kan göra ett bättre jobb än att inleda en intervju med den största fördomen som finns mot oss alla ”fotbollsfruar”. Josefin och Elin var inte bjudna till er soffa i egenskap av deras pojkvänner, dem var där för att dom är starka noga att våga göra något eget och visa upp det inför det hela svenska folket. Tjejer, ni är bäst och det ska bli ett sant nöje att få följa er i tv! Och TV4 – skäms på er.”, skriver Sanna och Maja genom sitt gemensamma Insta-konto livetpalaktaren.

ME TOO ?????#metoo

A post shared by Maja Nilsson (@majaenilsson) on

Se hela intervjun här från ”Nyhetsmorgon” här:

Foto: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…