Första bilderna – hon är Kim Kardashians surrogatmamma

Första bilderna – hon är Kim Kardashians surrogatmamma
Kim Kardashians surrogatmamma har länge hållts anonym. Men nu har bilder kommit ut på kvinnan som bär Kim och Kanyes barn.
Annons

Att Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, väntas få sitt tredje barn levererat närsomhelst. Det har tidigare pratats mycket om surrogatmamman. Redan i september sipprade det ut några detaljer om barn nummer tre. North, 4, och Saint, 2, kan enligt källor förvänta sig en syster och surrogatmamman påstås, enligt tidningen The Sun, vara en 27-årig kvinna som är ”demokrat och i bra fysisk form”. Barnet är beräknat att födas i början av 2018, även om rykten om födsel redan innan jul florerar på nätet.

Men vem surrogatmamman egentligen är – och hur hon ser ut, har varit oklart. Fram till nu. På nya bilder ses surrogatmamman, som blurrats sedan tidigare, slänga sopor. Kim Kardashian har tidigare uttalat sig om hur hon är noga med att respektera sin surrogatmammas gränser och privatliv, enligt sajten Radar Online.

Annons

– Självklart vill jag veta alla detaljer om min bebis, och det är superfrustrerande, men jag litar verkligen på henne och jag vill inte vara den som kontrollerar allt hon gör.

Foto: Stella Pictures, IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…