Annons
Annons

Första bilden på Anna Books mage – har gått ner 70 kiloAnna Book kammade hem segern i ”Biggest Loser VIP”. Hon gick från 130 kilo till 56 kilo, och nu visar hon upp sin mage efter viktraset.

Nyligen postade ”Biggest Loser VIP”-vinnaren Anna Book, 47, en bild på hennes mage – tre veckor innan hon skulle kliva på vågen i finalen av tv-programmet.

Och efter att den bilden togs berättar hon att hon tappade ytterligare 7-8 kilo innan finaldags. Efter månader av hårt slit tog hon sig förbi sitt mål. Målet låg på 60 kilo, och slutligen landade hon på 56 kilo.

Annons

Hennes totala viktresa gick från 130 kilo till 56 kilo. Vilket i sin tur ledde till att huden inte riktigt hängde med.

Men då händer det också mycket med huden. Speciellt över magen, där jag verkligen har lidit utav en enormt stor bukfetma, med ett midjemått på 146cm som mest då jag vägde 130 kg”, förklarar hon på sin Instagram och fortsätter:

”Men det jobbigaste är faktiskt inte huden i första hand… det var vetskapen om min förslappade bukvägg & dom isär slitna magmusklerna på insidan, som ledde till att jag aldrig hade hundraprocentig funktion/kapacitet, form & styrka i magen”.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Om, och när, hon nådde målet på 60 kilo hade hon bestämt sig för att boka in en operation. För hennes egen skull, för resan mot en hälsosammare och friskt liv slutar inte här. Anna Book är mån om att fortsätta sin nya livsstil.

Jag trivs med mitt tryggare och säkrare jag. Det är min kropp och jag gjorde grovjobbet”, skriver hon.

7
Visa bildspel

/
...
Visa mer

LÄS OCKSÅ: Anna Book avslöjar: ”Har gjort två nya skönhetsoperationer”

LÄS OCKSÅ: Efter kritiserade intervjun i TV4 – Tildes svar till Anna Book

Foto: IBL, Instagram

DELA
TWEETA
MAILA
Annons


Annons


Laddar