Förändringen efter tragiska dödsfallet i Farmen – därför är Gutta tillbaka

Förändringen efter tragiska dödsfallet i Farmen – därför är Gutta tillbaka
"Farmen"-Gutta är tillbaka i programmet efter att han, innan säsongen dragit igång, blivit ersatt av en annan. Men nu förklarar produktionen varför han är tillbaka och varför hans ersättare tvingats lämna "Farmen".
Annons

Bonden Gutta Andersson medverkade i flera säsonger av ”Farmen” men i årets säsong har han ersatts med en annan person, Hans Wincent, som fyller hans roll i programmet. Det för att Gutta tvingades hoppa av på grund av sitt svikande hälsotillstånd. Men i de senaste avsnitten av programmet har vi kunnat se att Gutta har kommit tillbaka, och i och med det har Wincent även försvunnit.

Anledningen till att Wincent försvunnit från programmet är för att hans pappa gick bort under inspelningarna. Därav lämnade han gården för att närvara på hans begravning.

Annons

”Sorgligt nog gick Wincents pappa bort under inspelningarna av Farmen och Wincent åkte hem för att vara med på begravningen. Gutta var i tillräckligt bra form efter operationerna och kunde göra ett inhopp”,  skriver Anders Edholm som är pressansvarig för programmet till Hänt.

Men Wincent är inte borta allt för länge. Han kommer att dyka upp i programmet igen. Men även Gutta kommer vi att få se mer av.

Annons

”Wincent är snart tillbaka igen på Farmen och Gutta ser man mer av i Farmen VIP som börjar i slutet av mars”, fortsätter Anders Edholm.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: IBL, TV4

Dela på:
Annons
Laddar