Folket jublar över prinsessan Sofias nya frisyr: ”Fantastiskt”

Prinsessan Sofias nya frisyr får folket att julba
Vi är vana vid att se prinsessan Sofia i ett mörkbrunt och perfekt stylat svall – nu ser vi henne i en look vi inte sett tidigare!
Annons

Vi brukar se prinsessan Sofia i ett mörkbrunt och noggrant stylat svall, och när hon i fredags besökte organisationen Bris för arbete var det inga undantag – dock var något annat annorlunda.

Hon hade en ny frisyr! Det mörkbruna svallet var fortfarande i samma kulör som innan, och givetvis också noggrant stylat. Men nu har hon klippt en längre lugg!

Annons

Besöket på Bris är ett led i det arbete som Sofia tillsammans med prins Carl Philip gör i sin stiftelse för att motverka hat och mobbning på nätet, och på prinsparets egna Instagram-konto delade de med sig av besöket till sina följare. På bilden syntes prinsessan Sofias nya frisyr och bland kommentarerna var det flera som uppmärksammade hennes lugg.

Annons

Helt fantastisk!”, skriver en.
Fina prinsessan Sofia”, skriver en annan.
Såå vacker!!”, skriver ännu en.

Prinsessan Sofia hyllas för sitt arbete

Bland kommentarerna till inlägget på prinsparets Instagram hyllas prinsessan Sofia inte bara för sin skönhet, utan också för det arbete hon gör.

Jag tycker prinsessan Sofia är otrolig. Hon är ju inte född och fostrad till det här”, skriver en bland kommentarerna.
Ni gör ett fantastiskt bra jobb!”, instämmer en annan.
Viktigt arbete som förtjänar att uppmärksammas”, skriver en till.
Betydelsefull uppgift, prinsessan!”, skriver ännu en.

Annons

Nog förändrades Sofias liv när hon gifte sig med prins Carl Philip för drygt tre år sedan. I SVT:s årliga dokumentär Året med kungafamiljen som sändes dagarna efter julafton 2018 berättade Sofia om sitt arbete och om hur livet förändrats sedan hon blev en del av kungafamiljen.

– Livet har givetvis ändrats ganska mycket. Det har ju ändrats mycket även personligt, jag har ju blivit mamma och klev in i min roll som prinsessa med ett nytt jobb och hela den biten. Så det har hänt ganska mycket. Men jag tycker att mestadels har det varit väldigt positivt. Innan stod man med en fot i båda världarna. Nu är det här mitt jobb, det är mitt uppdrag, berättar prinsessan Sofia.

När reportern undrar om hon någonsin ångrat sitt val svarar hon nej.

– Man gör ju sina val. Jag kunde ju ha valt att inte vara i den här världen, men då skulle jag också gå miste om mitt livs kärlek och mina två barn som jag har idag.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…