Följarnas jubel efter Anton Hyséns familjeavslöjande: ”Sjukt kul”

Följarnas jubel efter Anton Hyséns familjeavslöjande: ”Sjukt kul”
Tidigare kunde Hänt avslöja att vi kommer att få se familjen Hysén i en realityserie på Kanal 5 i höst. Nu berättar Anton Hysén om beskedet.
Annons

För bara veckor sedan kunde Hänt avslöja att familjen Hysén får en egen realityserie på Kanal 5. Nu skriver Anton Hysén, 27, själv om den glada nyheten på sin Instagram.

Nu är det officiellt!!!! Hysens kommer till hösten på ska bli skitroligt!!!”, skriver han i bildtexten till en video där han, hans mamma Helena Hysén och syster Annie Hysén sitter uppradade i en soffa och pratar glatt om glädjebeskedet.

– Det ska bli så jävla najs, säger Anton i videon.

– Det ska bli skitroligt. Jag hoppas att alla kollar på det och är lika förberedda som vi är, fyller hans syster Annie i.

Annons

Bland kommentarerna jublar följarna över den den glada nyheten.

”Herrejösses va galet det kommer bli”, skriver en.

”Ska bli sjukt kul! Kommer vara bänkad med bebis”, skriver en annan.

”What! Sjukaste! Det kommer blir sjukt bra TV, ser fram emot första avsnittet”, skriver ännu en.

”Nice! Kan ju inte bli annat än suverän underhållning! Kommer sitta bänkad!”, skriver en till.

Annons

Enligt en uppgiftslämnare till Hänt kommer det att hända en hel del i serien om familjen.

– Det kommer att bli kaos. Delar av familjen pratar ju inte med varandra så det kommer att spelas in i omgångar under våren och sommaren och Glenn har redan börjat spela in, avslöjar en källa för Hänt.

Familen Hysén består av pappa Glenn och hans fästmö Camilla Lendott. Barnen Anton och Annie är med i serien samt deras mamma, exhustrun Helena Hysén. Glenn har även barnen Tobias, Alexander och Charlotte.

Glenn Hysén är en av Sveriges störste fotbollsspelare genom tiderna. Förutom landslagssuccé har han även spelat i IFK Göteborg har han även spelat i PSV Eindhoven och Liverpool.

FOTO: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…