Följarna rasar mot Kissie efter inlägget: ”Skärp dig för f-n!”

Följarna rasar mot Kissie efter inlägget:
Alexandra Nilsson rasade efter att ha sett en strippklubbs bilreklam. Men istället för medhåll av läsarna så har de ilsknat till.
Annons

Under torsdagskvällen publicerade Alexandra ”Kissie” Nilsson, ett indignerat blogginlägg där hon förfasade sig över att det är lagligt för en strippklubb i Stockholm att köra runt med reklambilar med bilder av lättklädda kvinnor på.

Annons

Åkte förbi ett par gigantiska pattar idag på E4an när jag satt i bilen, klockan halv 9 på morgonen mot rättegången. Jag tittade ut genom fönstret och plötsligt hade jag ett par inoljade silikonpattar rakt framför mig”, skriver Kissie.

Hon fortsätter:

Dagligen kan vi mötas av dessa reklamskyltar där vi får se nakna kvinnor. Mitt i centrala Stockholm får man se halvnakna kvinnor utan att be om det. Vi får det uppkörda i ansiktet på oss, spelar ingen roll om vi är över 18 år eller inte. Småpojkar ser dessa bilder och jag har även sätt att det ligger små kort utspridda på gatorna med nakna kvinnor på. Samlarkort nästan där man kan välja vilken kvinna/ kropp som är sin favorit. Och vi undrar varför män beter sig som dom gör mot oss kvinnor.. Skrattretande om ni frågar mig!

Alexandra Nilsson skriver vidare att hon som 26-årig kvinna blir stött av att se bilderna på stan och förklarar att hon tycker det är förjävligt att det över huvud taget är lagligt med så sexistisk reklam.

Hon avslutar inlägget med att ryta ifrån och säga att hon själv minsann ännu en gång tänker anmäla bilarna till RO (Reklamombudsmannen) som i augusti 2016 fått in en anmälning mot bilen på bilden, och konstaterat att reklamen inte strider mot Internationella Handelskammarens regler för reklam- och marknadskommunikation. En annan av klubbens bilar med mer vågade bilder fälldes däremot för att ha stötande och könsdiskriminerande reklam så sent som i januari 2016.

Annons

Efter att inlägget publicerades tog det inte lång tid innan läsarna reagerade, genom att ifrågasätta Alexandra.

Säger hon som lägger upp erotiska bilder och halvnaket stup i kvarten. Och objektifierar sig själv för pengar.”

Därefter följer snabbt ett fullkomligt jordskred av kommentarer på samma tema. En följare skriver:

Du själv trycker ju upp dina jättepattar i ansiktet på folk överallt. Bilder på bloggen, på events, på gymmet, etc. Förstår inte skillnaden. Jag klagar varken på stripporna som visar sig på bilder på bilar eller på dig som dig visar dina silokonbomber både in person och på bilder. Skärp dig för fan. Jättepattar i ansiktet på folk på en blogg eller streamade på en bil. Same shit.

Annons

Ytterligare en konstaterar:

Är du seriös!? Du lägger ju upp mer eller mindre nakna, porriga bilder på dig med dina sillisar på sociala medier stup i ett. Hur kan du reagera på detta? Snacka om DUBBELMORAL. Det här inlägget har du gjort enbart för att framstå som en hängiven feminist. Men du kanske aldrig hört uttrycket ”man ska inte kasta sten i glashus”?? Skärp dig för fan, detta är skrattretande.

Gud så roligt man kan ha i underkläder! ? #fniss

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

 

No to slut shaming ? The female body is strong and amazing!

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

En fjärde person fyller i:

Vad som är skrattretande är att denna moralism kommer från dig, en person som under 10 års td via diverse kanaler exponerat sim kropp under feminismens mantel och som nu kritiserar andra som också av fri vilja har gjort detsamma. Please.

Flera av Kissies följare är så förbannade över vad de ser som dubbelmoral att se säger att de nu hävdar att de tänker sluta följa Kissies blogg helt och hållet. I skrivande stund har Kissie fortfarande inte svarat på någon av kommentarerna.

Foto: Instagram, RO

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…