Följarna jublar över Viktor Frisks besked – inte ens hans mamma visste

Viktor Frisk skådespelare
Viktor Frisk hemlighet är avslöjad. Inte ens hans egen mamma visste om hans nya karriär.
Annons

Sociala medier-profilen Viktor Frisk, 22,  har fler titlar i sitt cv. Han utgör den ena hälften av popduon Samir & Viktor och har släppt en bok om sin adhd som fått stora hyllningar i kändisvärlden. Han har även medverat i Melodifestivalen och satt fenomenen ”shuffla” på kartan.

Och nu tar han nästa kliv i sin karriär som skådis i filmen ”Ring mamma!” Nyligen lade han upp en bild på sin Instagram där han ses kyssa en tjej i en filmscen och berättar själv om sin medverkan, som inte ens hans egen mamma fått reda på.

Annons

Säg hej till min nya roll i filmen ””Ring mamma!” Som sagt, jag har inte ens sagt till min egen mamma vad min roll innebär för scener. Haha! Men ändå väldigt roligt att få testa på att skådespela.. Kanske får jag mersmak!”

Och hans följare är inte sena att gratta.

”Gratulerar!!

Jag trodde du hade blivit kär först”

Du är värd det Viktor stort grattis woow aså

Gud så roligt, ser verkligen fram emot filmen, du är bäst, älskar dig”

Åh va kul, spännande att se dig som skådespelare”

Gör debut som skådis

”Ring mamma!” är en dramedy om den laddade mor-dotter-relationen. För manus och regi står Lisa Aschan och i rollerna ser vi bland andra Sanna Sundqvist, Nina Gunke, Alexander Karim, Evin Ahmad, Jonatan Rodriguez, Eric Ericson, Aleksa Lundberg, Cissi Forss, Björn Gustafsson och Anna Mannheimer.

Det är regissörens Lisas tredje film och beskrivs som en intim berättelse om kvinnor i tre generationer med utgångspunkt i 35-åriga Niki, enligt Moviezine.se

Det var dock i juni som Viktor bestämde sig för att ta en time-out från sociala medier och tänka på sig själv men att nu är han tillbaka med buller och bång på vita duken under nästa år.

Foto: Instagram/Viktor Frisk

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…